Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
Tak hexen trochę znieczulal nos i gardło ale też nie każdy sort, ja tego dużo przerobiłem ale tylko sniffem bo vapo się bawię dopiero od roku. Jednak hexen to był stymulant ale głównie noradrenalina, jedyny keton który mnie nie zwierzęcał i mogłem na nim spokojnie pograć w gierki czy coś porobić produktywnego nie wymagającego wysiłku dużego fizycznego bo jednak dawał trochę w kość.

NEB jak testowałem to już jak każdy tego typu keton podobne bardzo do NEPa który się zajebiście sprawdza vapo więc pewnie NEB tez się nadawał.

Wracając do pentka to jak bym miał jak ogarnąć to bym ogarnął mimo że nie nadaje się do vapo, sniff to była faza unikat ketonowa, chyba najlepszy keton pod względem wjazdu zaraz po mefedronie, nie przerobiłem go dużo ale nie zapomina się tego. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1495 / 239 / 0
@AngelSentinel pozdro, też dobrze pamiętam pentedron, był cholernie dobry, lepszy od fety. Mnóstwo go przerobiłem, wtedy testowałem wszystkie research chemicals jakie były ale to pentedron i alfa były dla mnie zdecydowanie najlepsze. Straszna lipa że wkrótce zniknął, nadal dziwię się że nikt go nie robi dzisiaj tak jak robią mefedron chociażby.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.