Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 25 / 0
Tak hexen trochę znieczulal nos i gardło ale też nie każdy sort, ja tego dużo przerobiłem ale tylko sniffem bo vapo się bawię dopiero od roku. Jednak hexen to był stymulant ale głównie noradrenalina, jedyny keton który mnie nie zwierzęcał i mogłem na nim spokojnie pograć w gierki czy coś porobić produktywnego nie wymagającego wysiłku dużego fizycznego bo jednak dawał trochę w kość.

NEB jak testowałem to już jak każdy tego typu keton podobne bardzo do NEPa który się zajebiście sprawdza vapo więc pewnie NEB tez się nadawał.

Wracając do pentka to jak bym miał jak ogarnąć to bym ogarnął mimo że nie nadaje się do vapo, sniff to była faza unikat ketonowa, chyba najlepszy keton pod względem wjazdu zaraz po mefedronie, nie przerobiłem go dużo ale nie zapomina się tego. Pozdro.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1582 / 252 / 0
@AngelSentinel pozdro, też dobrze pamiętam pentedron, był cholernie dobry, lepszy od fety. Mnóstwo go przerobiłem, wtedy testowałem wszystkie research chemicals jakie były ale to pentedron i alfa były dla mnie zdecydowanie najlepsze. Straszna lipa że wkrótce zniknął, nadal dziwię się że nikt go nie robi dzisiaj tak jak robią mefedron chociażby.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.