Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
Tak hexen trochę znieczulal nos i gardło ale też nie każdy sort, ja tego dużo przerobiłem ale tylko sniffem bo vapo się bawię dopiero od roku. Jednak hexen to był stymulant ale głównie noradrenalina, jedyny keton który mnie nie zwierzęcał i mogłem na nim spokojnie pograć w gierki czy coś porobić produktywnego nie wymagającego wysiłku dużego fizycznego bo jednak dawał trochę w kość.

NEB jak testowałem to już jak każdy tego typu keton podobne bardzo do NEPa który się zajebiście sprawdza vapo więc pewnie NEB tez się nadawał.

Wracając do pentka to jak bym miał jak ogarnąć to bym ogarnął mimo że nie nadaje się do vapo, sniff to była faza unikat ketonowa, chyba najlepszy keton pod względem wjazdu zaraz po mefedronie, nie przerobiłem go dużo ale nie zapomina się tego. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 241 / 0
@AngelSentinel pozdro, też dobrze pamiętam pentedron, był cholernie dobry, lepszy od fety. Mnóstwo go przerobiłem, wtedy testowałem wszystkie research chemicals jakie były ale to pentedron i alfa były dla mnie zdecydowanie najlepsze. Straszna lipa że wkrótce zniknął, nadal dziwię się że nikt go nie robi dzisiaj tak jak robią mefedron chociażby.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.