Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 545 / 8 / 0
P1 są przyzwoite. Właśnie z P1 na Kanger Tech'a się przesiadłem. Jak się kupuje oryginalne grzałki to z przeciekaniem nie ma problemów. Ale trzeba na to uważać, te przemiłe Panie zawsze przekonują, że rozmiar ten sam - będzie pasować - będzie dobrze. Nie.

P1 do P1 Kanger do Kanger, żadnych zamienników bo nerwów szkoda.
Luk.low@interia.pl
  • 1169 / 52 / 0
A ja polecam vapowanie liquidu z folii aluminiowej.
Oczywiście jeśli ktoś ma spaloną grzałkę/bateria rozładowana to doskonały sposób na zbicie ciśnienia nikotynowego.

~Tutorial~

Potrzebne Ci będą :

Folia aluminiowa
Liquid
Ogień
Rurka do wdychania oparów

1. Nalać 2-3 krople na kawałek folii aluminiowej nie mniejszy jak 4cm*4cm.
2. Folie ogrzewać od dołu ogniem, w miejscu położenia liquidu. Ogień trzymać w odległości ok. 2 cm od folii.
3. Wdychać opary.

Dodatkowo używając tego sposobu palenia, nasz skill gonienia kropli browna, tudzież kanna po lotnisku znacznie wzrasta.

Polecam i pozdrawiam.

Marlboro_Red.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Dajcie jakąś radę w sprawie kupna tej cieczy do napełniania naboi.Ma być tanie i ostro dymić.Teraz używam Trendy i mi smakuje.
Kupuję liquidy Hangsena marka Ride smaki American Tobacco i po jednym smakowym. Tobacco 20 ml to 8,90 zł więc myślę że cenowo ok.
  • 1823 / 104 / 20
A co sądzicie o liquidach blakera? Ja jak na razie miałem dwa i średnio jestem zadowolony.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 50 / / 0
Duce pisze:
A co sądzicie o liquidach blakera? Ja jak na razie miałem dwa i średnio jestem zadowolony.
Mi praktycznie nie podeszły..

BTW widzieli że olejki provog są w promołszyn? Ostatnio melon z miodem paliłem i powiem szczerze że przytańczył mi. Nie lubię słodkich olejków a on właśnie taki nie jest.

No i przede wszystkim ostatnio wyszedł nowy olejek "kaktus" jak dla mnie istny rozpierdol, dawno nie paliłem czegoś tak dobrego.
  • 1823 / 104 / 20
Kurcze mam problem z moim e papierosem, już raz reklamowałem baterie bo się rozleciała po prau dniach, ale i w tamtej był problem z ładowaniem, teraz mam to samo, e papieros kilka razy naładował się do pełna a teraz nawet jak zostawie na całą noc to ładuje się dosłownie na kilka buchów.

Próbowałem na dwóch ładowarkach, na obu dioda zmienia kolor z zielonej na czerwoną, ale ta czerwona niestety miga co kilka sekund, tak jakby nie było styku . Przecierałem patyczkiem, podnosiłem pin i nic. Średnio mi się widzi go znowu do gwarancji oddawać albo ten model(Blaker SX1) jest tak wybitnie spierdolony, albo nie wiem, ja coś może zjebałem, ale wątpię bo nic z nim nie robiłem w czym mógłbym go uszkodzić, ewentualnie może za mocno dokręciłem do ładowarki ale to też tylko gdybanie bo nie pamiętam żebym na chama go wkręcał. Ja coś nie mam szczęścia do e papierosów :-( . Jest ktoś w stanie mi pomóc?

Wie ktoś w czym leży problem?

Dodano akapity -- 909
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 190 / / 0
Myślę że najlepiej jak przejdziesz się do punktu z e-papierosami i zapytasz tam bo tak to niewiele możemy Ci doradzić :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
jak sie to da rozkręcić to zobacz czy bebechy sa ok i złoz spowrotem jakos dokładniej ale generalnie gwarancje sie przydaja bardzo z efajkami w esmokingworld wymieniaja wszystko bez gadania
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Jak się kupuje oryginalne grzałki to z przeciekaniem nie ma problemów. Ale trzeba na to uważać, te przemiłe Panie zawsze przekonują, że rozmiar ten sam - będzie pasować - będzie dobrze. Nie.
Witam,

Problem jest taki że ja jadę na oryginalnej grzałce z zestawu startowego P1 i mam kupioną w zapasie jedną oryginalną (z żabki ale oryginalna). W ogóle to w Mildzie musiałem zmieniać grzałki co ca 5-6 dni. Na tej startowej w P1 jade już chyba z drugi tyg. i nie czuję nic złego w smaku.
Średnio mi się widzi go znowu do gwarancji oddawać albo ten model(Blaker SX1) jest tak wybitnie spierdolony
Zdaj go w gwarancję albo zażądaj zwrotu siana i kup sobie P1 poza tym że czasem mi leciutko przecieka to za 49 zł to zajebisty sprzęt.
  • 319 / 8 / 0
^To nie lepiej już dać 100PLN i mieć spokój z przeciekaniem, i mieć dodatkowo dobry i w miarę niezawodny sprzęt?
@Duce, nosisz fajka w kieszeni? Zbyt mocne dokręcanie baterii, ładowarki czy clearomizera też może mieć na to wpływ, pamiętaj że nie jest ona dokręcona na stałe, to tak jak z wyrabianiem śrubek np.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.