Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 545 / 8 / 0
P1 są przyzwoite. Właśnie z P1 na Kanger Tech'a się przesiadłem. Jak się kupuje oryginalne grzałki to z przeciekaniem nie ma problemów. Ale trzeba na to uważać, te przemiłe Panie zawsze przekonują, że rozmiar ten sam - będzie pasować - będzie dobrze. Nie.

P1 do P1 Kanger do Kanger, żadnych zamienników bo nerwów szkoda.
Luk.low@interia.pl
  • 1169 / 52 / 0
A ja polecam vapowanie liquidu z folii aluminiowej.
Oczywiście jeśli ktoś ma spaloną grzałkę/bateria rozładowana to doskonały sposób na zbicie ciśnienia nikotynowego.

~Tutorial~

Potrzebne Ci będą :

Folia aluminiowa
Liquid
Ogień
Rurka do wdychania oparów

1. Nalać 2-3 krople na kawałek folii aluminiowej nie mniejszy jak 4cm*4cm.
2. Folie ogrzewać od dołu ogniem, w miejscu położenia liquidu. Ogień trzymać w odległości ok. 2 cm od folii.
3. Wdychać opary.

Dodatkowo używając tego sposobu palenia, nasz skill gonienia kropli browna, tudzież kanna po lotnisku znacznie wzrasta.

Polecam i pozdrawiam.

Marlboro_Red.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Dajcie jakąś radę w sprawie kupna tej cieczy do napełniania naboi.Ma być tanie i ostro dymić.Teraz używam Trendy i mi smakuje.
Kupuję liquidy Hangsena marka Ride smaki American Tobacco i po jednym smakowym. Tobacco 20 ml to 8,90 zł więc myślę że cenowo ok.
  • 1823 / 104 / 20
A co sądzicie o liquidach blakera? Ja jak na razie miałem dwa i średnio jestem zadowolony.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 50 / / 0
Duce pisze:
A co sądzicie o liquidach blakera? Ja jak na razie miałem dwa i średnio jestem zadowolony.
Mi praktycznie nie podeszły..

BTW widzieli że olejki provog są w promołszyn? Ostatnio melon z miodem paliłem i powiem szczerze że przytańczył mi. Nie lubię słodkich olejków a on właśnie taki nie jest.

No i przede wszystkim ostatnio wyszedł nowy olejek "kaktus" jak dla mnie istny rozpierdol, dawno nie paliłem czegoś tak dobrego.
  • 1823 / 104 / 20
Kurcze mam problem z moim e papierosem, już raz reklamowałem baterie bo się rozleciała po prau dniach, ale i w tamtej był problem z ładowaniem, teraz mam to samo, e papieros kilka razy naładował się do pełna a teraz nawet jak zostawie na całą noc to ładuje się dosłownie na kilka buchów.

Próbowałem na dwóch ładowarkach, na obu dioda zmienia kolor z zielonej na czerwoną, ale ta czerwona niestety miga co kilka sekund, tak jakby nie było styku . Przecierałem patyczkiem, podnosiłem pin i nic. Średnio mi się widzi go znowu do gwarancji oddawać albo ten model(Blaker SX1) jest tak wybitnie spierdolony, albo nie wiem, ja coś może zjebałem, ale wątpię bo nic z nim nie robiłem w czym mógłbym go uszkodzić, ewentualnie może za mocno dokręciłem do ładowarki ale to też tylko gdybanie bo nie pamiętam żebym na chama go wkręcał. Ja coś nie mam szczęścia do e papierosów :-( . Jest ktoś w stanie mi pomóc?

Wie ktoś w czym leży problem?

Dodano akapity -- 909
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 190 / / 0
Myślę że najlepiej jak przejdziesz się do punktu z e-papierosami i zapytasz tam bo tak to niewiele możemy Ci doradzić :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
jak sie to da rozkręcić to zobacz czy bebechy sa ok i złoz spowrotem jakos dokładniej ale generalnie gwarancje sie przydaja bardzo z efajkami w esmokingworld wymieniaja wszystko bez gadania
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Jak się kupuje oryginalne grzałki to z przeciekaniem nie ma problemów. Ale trzeba na to uważać, te przemiłe Panie zawsze przekonują, że rozmiar ten sam - będzie pasować - będzie dobrze. Nie.
Witam,

Problem jest taki że ja jadę na oryginalnej grzałce z zestawu startowego P1 i mam kupioną w zapasie jedną oryginalną (z żabki ale oryginalna). W ogóle to w Mildzie musiałem zmieniać grzałki co ca 5-6 dni. Na tej startowej w P1 jade już chyba z drugi tyg. i nie czuję nic złego w smaku.
Średnio mi się widzi go znowu do gwarancji oddawać albo ten model(Blaker SX1) jest tak wybitnie spierdolony
Zdaj go w gwarancję albo zażądaj zwrotu siana i kup sobie P1 poza tym że czasem mi leciutko przecieka to za 49 zł to zajebisty sprzęt.
  • 319 / 8 / 0
^To nie lepiej już dać 100PLN i mieć spokój z przeciekaniem, i mieć dodatkowo dobry i w miarę niezawodny sprzęt?
@Duce, nosisz fajka w kieszeni? Zbyt mocne dokręcanie baterii, ładowarki czy clearomizera też może mieć na to wpływ, pamiętaj że nie jest ona dokręcona na stałe, to tak jak z wyrabianiem śrubek np.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.