Jestem pierwszy na Hajpie który to zbadał na sobe.
Ja długi czas stosowałem zopiklon i na ten sen to robił robotę pomimo paskundego smaku przez długi czas I jeszcze na kolejny dzień. Ale jestem też osobą która się jąka i po tym o dziwo jest poprawa a raczej zdolność do ułożenia sobie w głowie w szybkim tempie tego co się chce powiedzieć i o wiele łatwiejsza zdolność do wypowiedzenia tego w sposób płynny. Więc coś musi być na rzeczy.
Dokupię i będę testować dalej bo jest to dość ciekawa substancja tylko, że teraz na bezsenność brałem 3 razy flubromazepam więc poczekam tydzień dwa i ocenię sytuację, jak na razie to takie połączenie etizolamu i propranololu, stabilizacja. Nie czuć się po tym naćpanym i dla mnie na sen za słabe, już lepiej działa hydroksyzyna i CBN, ale to też zależy.
Za jakiś czas więcej spróbuję i opiszę.
Dla mnie ok drag.
It's not going to be fun.
Ale większe dawki, a nie marne 10mg.
Jak byś przyrównał to 'coś' do pregabaliny / baklofenu ?? Lepsze, gorsze, inne??
Można to stosować w tej GABA-przeplatance Twojego autorstwa?
( przypominam- 2 dni prega, 2 dni baklo, 2 dni benzo - Tolerancja oszukana xd ).
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.