Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 348 / 264 / 0
Siema, na reddicie opisuja to jako mniej rekreacyjna / waląca w czerp wersja ala benzo (wiem ze inna kat.
ma) i podobno pomaga z zaburzeniami lękowymi / lękiem podobie jak benzo ale nie uzaleznia (fizycznie bo psychicznie da sie od wszystkiego). Jak ktoś kupi i oceni pod względem terapeutycznnym to ma
dużego plusa u mnie i u innych, w myśl "for science". Gdyby do paczkomatu vendory akceptowały ehhhh i btc /
monero. Dajcie znac tu albo na PW czy wam pomogło.
null
  • 5774 / 1184 / 43
Bardzo przyjemna substancja. Przypomina w działaniu baklofen bardziej niż benzo.. Po 60mg człowiek jest już w świetnym humorze. 30mg wystarczy. Czuć ten gaba haj. Na pewno jeszcze nie raz kupie. Ale strasznie drogie cholerstwo.

Jestem pierwszy na Hajpie który to zbadał na sobe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4 / / 0
Okazuje się że trwają ciągłe badania nad tym lekiem który do tej pory w USA stosowany był przeciwlękowo. Grupą badanych mają być osoby jąkające się...ciekawe nie?
Ja długi czas stosowałem zopiklon i na ten sen to robił robotę pomimo paskundego smaku przez długi czas I jeszcze na kolejny dzień. Ale jestem też osobą która się jąka i po tym o dziwo jest poprawa a raczej zdolność do ułożenia sobie w głowie w szybkim tempie tego co się chce powiedzieć i o wiele łatwiejsza zdolność do wypowiedzenia tego w sposób płynny. Więc coś musi być na rzeczy.
  • 132 / 18 / 0
Testowałem do tej pory 15mg w ciągu dnia 5-10mg i jakoś takich mocnych odczuć w senie benzo po tym nie miałem. Humor może się ustabilizował, spać mi się wcale nie zachciało- wyciszyło. Mam jeszcze kilka tabletek 10mg bardzo kruche, no ale działają. Co do składania zdań to serio spowalnia moje adhd i mówię bardziej zwięźle. Porównałbym to do etizolamu. Cena oporowa nawet u Chińczyków, wyczuli interes i wszędzie takie same ceny bez względu czy UE, czy CN.
Dokupię i będę testować dalej bo jest to dość ciekawa substancja tylko, że teraz na bezsenność brałem 3 razy flubromazepam więc poczekam tydzień dwa i ocenię sytuację, jak na razie to takie połączenie etizolamu i propranololu, stabilizacja. Nie czuć się po tym naćpanym i dla mnie na sen za słabe, już lepiej działa hydroksyzyna i CBN, ale to też zależy.
Za jakiś czas więcej spróbuję i opiszę.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 5774 / 1184 / 43
Badajcie to, może kiedyś trafi na rynek.
Dla mnie ok drag.
  • 4894 / 853 / 0
Dostępne jest z Holki mozna wziac. Widziałem u jednego vendora. Co w tym wyjątkowego?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 18 / 0
Chyba przesiądę się z benzosow na pagoclone. Normalnie się po tym czuję, jak człowiek. Stosuje doraźnie 5-10mg. Pillsy bardzo kruche co denerwuje, straszne już chyba proszek zamówić, ale nie chce mi się kombinować z chińczykami i czekać jak cena taka sama. Można też do tego wypić kilka piw i nic nie naodwalasz, najwyżej szybko zaśniesz. Cena dobija, fakt ale czuję się po tym w końcu jak człowiek bez przymulenia 100kg wagi nie wskakuje powyżej 10mg dzień. Stosuje w ogóle sporadycznie bo nie chce się uzależnić jak wcześniej, ale stawiam to na równi z ulubionym flubromazepamem tylko tamten jest excellence na spanie i chillere przy weekendzie bo dojebanym tygodniu w zajebanej pracy z debilami.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 261 / 58 / 0
Pagoklon - niewiele różni się od benzo skoro łączy się z rec GABA-A będzie miał taki sam skutek uboczny jak i uzależniający, nie przesiadasz się z rowera na samochód tylko tak to sobie tłumaczysz.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 5774 / 1184 / 43
Mi tam się to spodobało.
Ale większe dawki, a nie marne 10mg.
  • 10 / 2 / 0
@ london5

Jak byś przyrównał to 'coś' do pregabaliny / baklofenu ?? Lepsze, gorsze, inne??

Można to stosować w tej GABA-przeplatance Twojego autorstwa?

( przypominam- 2 dni prega, 2 dni baklo, 2 dni benzo - Tolerancja oszukana xd ).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.