Jestem pierwszy na Hajpie który to zbadał na sobe.
Ja długi czas stosowałem zopiklon i na ten sen to robił robotę pomimo paskundego smaku przez długi czas I jeszcze na kolejny dzień. Ale jestem też osobą która się jąka i po tym o dziwo jest poprawa a raczej zdolność do ułożenia sobie w głowie w szybkim tempie tego co się chce powiedzieć i o wiele łatwiejsza zdolność do wypowiedzenia tego w sposób płynny. Więc coś musi być na rzeczy.
Dokupię i będę testować dalej bo jest to dość ciekawa substancja tylko, że teraz na bezsenność brałem 3 razy flubromazepam więc poczekam tydzień dwa i ocenię sytuację, jak na razie to takie połączenie etizolamu i propranololu, stabilizacja. Nie czuć się po tym naćpanym i dla mnie na sen za słabe, już lepiej działa hydroksyzyna i CBN, ale to też zależy.
Za jakiś czas więcej spróbuję i opiszę.
Dla mnie ok drag.
It's not going to be fun.
Ale większe dawki, a nie marne 10mg.
Jak byś przyrównał to 'coś' do pregabaliny / baklofenu ?? Lepsze, gorsze, inne??
Można to stosować w tej GABA-przeplatance Twojego autorstwa?
( przypominam- 2 dni prega, 2 dni baklo, 2 dni benzo - Tolerancja oszukana xd ).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.