Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 16 / 0
Ja tam ide do paczkomatu zawsze bez obaw. Tyle ludu z tego korzysta więc czemu akurat ja miałbym sie obawiać. Tym bardziej że jak zamawiam jakieś ZŁO to też nie w hurtowych ilościach.
Fatal Error.
  • 34 / 8 / 0
Ja zaś szkalowałem osobę na opiniach firm
Bardzo długo jedną kierowniczkę(podpadła)
"że robiła loda kierownikowi nad nią postawionym" itd.
Wezwany na psy na każde pytanie, a było ich chyba z 10 odpowiadałem: leczę się psychiatrycznie i nie rozumiem pytania
No i w ten sposób sprawa rozeszła się po kościach
Uwaga! Użytkownik Longfill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
07 grudnia 2017mamabarszcz pisze:
Znam trochę temat, bo audytowaliśmy Inpost w kilku miejscach w Polsce.
Wierzcie mi, że ludzie z sortowni (na pewno jakaś część) orientują się, co jest w paczkach od konkretnej firmy. :-)
Wiele paczek jest traktowanych jako 'uszkodzone'
I co sie z taka paczka wtedy dzieje, bo nie do konca rozumiem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.