Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4340 / 701 / 2117
Heh, no to faktycznie przypał na maksa, bo wykręcić się z tego ciężko. U mnie kiedyś u góry, jak jeszcze mieszkałem w małej wiosce, to młodziaki zrobiły sobie 18-stke kumpla. Ja zaproszony nie byłem (chyba) w każdym razie nie pamiętam, może byłem ale nie poszedłem. No i melanż jak się rozkręcił, to jeden chłop spawa zajebał przez okno, aż najebał mojej ciotce na całe okno, mieszkała pod nim. Kurwa, nie dość, że musiał sprzątać, to jeszcze przepraszać musieli.

Haha. No i te akcje w pewnej "krypcie". Kurwa, to dopiero były srogie melanże. Powypierdalane okna, rozjebana lada i ławki. Młodzież to jednak w dzisiejszych czasach chyba bezpiecznie nie potrafi się bawić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1974 / 524 / 0
Pewni znanie mi niegdyś ludzie, dawno już temu bo z 15 lat ale w sylwestra napierdolone pato sterroryzowało domówkę, gospodarz zmuszany był pod groźbą wpierdolu, tańczyć na stolę a na koniec stwierdzili, że zimno i dorzucić do piecyka trzeba to zaczęli rąbąć meble siekierą na opał. %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 357 / 47 / 0
Najgorzej jak najebany chowałem (jeszcze niepełnoletni) piwo w spodnie w sklepie. Sklep osiedlowy, nie taki mały, ala supermarket. Ładuje te piwa a za mną Pani kasjerka (już pomijając kamery). Do tej pory mnie zna i mówi mi po imieniu xD
Ze wstydu ze 2 lata do tego sklepu nie wchodziłem.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 1974 / 524 / 0
Mój rekord to wyniesienie w luźnych joggerach 8 puszek piwa z tesco kiedyś, nawet ziomek, który ze mną był nie skapnął się kiedy to zajebałem na punkcie gdzie kamera nie sięga. xD

Ale już nie kradnę w sklepach, nie te lata.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 4897 / 854 / 0
My kiedyś z kumplem kradliśmy whiskache z tesco za małolata. Zrobiliśmy to kilkanaście razy np 0,7l Jacka czy ballantinesa i wkoncu chyba się skapneli że ktoś kradnie alko. Robiliśmy tak że braliśmy ta lyche i ruszaliśmy z nią w takie miejsce gdzie kamera nie widziala i kitralismy w mankiet, brali chipsy i coś jeszcze i szli do kasy. Pewnego razu poszliśmy chcieliśmy zrobić te akcje a tam babka stała i pilnowała i powiedziała coś w stylu że "alkoholu na sklep nie wnosimy, kupujemy gdy już idziemy do kasy" i się skończyły dobre czasy xd
  • 4340 / 701 / 2117
Ja nie zliczę, ile kibli u znajomych, siebie w domu zarzygałem, czy wyjebałem z pięści w drzwi, jak byłem lekko zajebany po alko. Na szczęście nigdy nie miał do mnie większego problemu o krzywe akcje, które odpierdoliłem. Młodość jednak faktycznie rządzi się swoimi prawami.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 357 / 47 / 0
Przypomniałeś mi historie sprzed 3 lat… film urwany, akurat szedłem z 2 kumplami.
Obudziłem sie rano, kostki całe spuchnięte jakbym napierdalał pięścią w ścianę i to z całkiem niezła siła. Okazało sie, ze chodząc po mieście uderzałem w szybę kazdego samochodu. Tak sobie wkręciłem, ale żadna nie pękła

Ooo kurwa przypomniała mi sie następna historia ta to już w ogóle pojebana za 15 latka.
Standardowo blackout więc znam to z opowieści znajomych - szedłem mniej więcej środkiem ulicy. Mniej-więcej bo gibało mnie od lewej strony do prawej, a za każdym razem gdy ktoś zatrąbił słyszał tylko krzyki typu: a wyjebać ci?! ; chodź sie napierdalac.
Całe szczęście wszystko dobrze sie skończyło, ledwo stojący na nogach 15 latek nie jest żadnym przeciwnikiem %-D
  • 36 / 11 / 0
Jakoś pół roku temu szedłem na urodziny kolegi do lasu, wypiłem 0,5l bimbru w ciągu 2 godzin i zapiłem to litrem blacka to masakrycznie odpierdalałem.
300ml wypiłem jeszcze przed imprezą, potem wypiłem jeszcze jakoś 200ml i zaczęły się dymy.
Jedyne co pamiętam to jak darłem mordę do znajomego "SIEMA KRZYSIU, TY KURWO JEBANA", a tam obok była jakaś impreza harcerska i małe dzieci tam były, i jak biegałem zapijając bimber energetykiem i się wypierdalałem i wstawałem i znowu wypierdalałem, raz się tak wyjebałem że pierwsze o ziemię uderzyłem mordą.
A z opowieści to darłem mordę na dzieci, które tam były i się mnie tak bały że płakały i się do siebie przytulały, próbowałem wchodzić na drzewa i się wypierdalałem co chwilę, rzygałem 5 razy żółtą pianą, co chwilę darłem mordę do ziomków, którzy mnie ogarniali, żeby się ode mnie odpierdolili i po takim agresorze zgonowałem i potem znowu, policja po mnie przyjechała, 2 minuty później bym stamtąd spierdolił to by mnie zgarnęli.
Po wyjściu z lasu pojechałem na przystanek do miasta i poszliśmy do żabki, która była obok, na pytanie jaki chcę sos do hot doga odpowiadałem że hot doga, kupili mi też wodę i tego hot doga chciałem pić, a wodę gryzłem, jak policja ulicą jechała to darłem mordę jebać policję, a jak mi mówili, żebym się uspokoił to mi się agresor włączał, prawie dostałem wpierdol od ziomka, bo się śmiałem że rzyga i musieli go trzymać żeby mi nie wyjebał i oprócz tego to jeszcze portfel, w którym miałem 7 dych zgubiłem.
Po tej akcji tylko raz się najebałem do zgona, jakoś ostatnio, a w ogóle piłem maksymalnie z 4-5 razy.
  • 357 / 47 / 0
@Kebab126 przeczytalem Twoje posty wszystkie. Dobrze wiedzieć ze nie tylko ja odpierdalam na blackoucie xD a ta historia z waleniem koni patrząc na ziomeczkow i jego dziewczynę - zajebista, ale nie chciał bym tego przeżyć zamiast Ciebie, wstyd jak chuj %-D

Tez po alkoholu po urwaniu filmu agresor mi sie potrafi załączyć ale tylko w sytuacji, gdy nie mam gdzie usnąć. Ostatnio film mi sie urwał ze 2/3 lata temu - progres.
Później mam przebłyski i słyszę opowieści od kolegów którzy mnie w 5 nie mogli ogarnąć bo darłem pizde i biegałem a nie chcieli mi jebnąć. I błąd właśnie, raz ja jeblem (już dawno, na urwanym filmie, prosze mnie nie zbesztać za to) koledze który próbował mnie ogarnąć.
A ja za to jestem zdania jak ktos odpierdala to mu jebnij i tak nie będzie pamiętał a później podziękuje. Wkoncu co to za oponent który wypierdala sie o własne nogi.
Dobrze ze już nie mam takich krzywych jazd.
  • 36 / 11 / 0
Z tym waleniem konia to wstyd odczuwałem tylko przez 10 minut, dopóki tam byłem, potem poszedłem do domu ale przez to i inne rzeczy, które tam odjebałem straciłem przyjaciela i przyjaciółkę, chociaż ta sytuacja w sumie na dobre mi wyszła, bo się ogarnąłem, nie ćpam i nie piję już 5 dzień.

A przed odstawieniem wszystkiego, wypiłem 200ml bimbru i na odcince poleciałem do piwnicy dziadka po jeszcze i po tym dniu bimbru w piwnicy już nie ma.
Po obudzeniu się nie mogłem znaleźć kurtki i już myślałem że wyszedłem na miasto, co było by w moim stylu, ale później się znalazła, obok wieszaka.
I wnioskując po całych ujebanych spodniach i kurtce musiałem się w tej piwnicy obijać o ściany, a tam kamera jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.