Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 68 / 0
Huh, pospolitej pełno rośnie u mnie na podwórku - piękne niewielkie kwiatki. Dzięki Ann!
lol [*]
  • 2940 / 1593 / 35
Teraz masz dwie różne rośliny do wyboru
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3442 / 715 / 9
A ja nospę zarzuciłem w poszukiwaniu ciągle efektu anturażu. Dobrze zadziała na sarmacki brzuch. Bardzo fajnie, bardzo fajnie dwie jedzone pięćdziesiątki circa maji dziś. Dobre działanie takie zdrowe. A nie śmiertelny zastrzyk.

Gdzieś się mówi że jelita drugi mózg nie i też jest w ogóle tekst taki żeby czachę wyluzować też. To jest splątane. Myślę że luzując kichę luzujesz czachę.

Widzicie no Babilon to wszystko rozłączył a ja znowu chcę złączyć w sobie, być tym reaktorem żeby kurwa wracać do że tak powiem źródła, nie chcę kurwa entropii więcej. W sensie mówię tu w kontekście tego Pharmium u mnie że wiesz oni izolują a ja kurde znowu naprawiam wszystko w sensie że mandalę układam a oni niszczą.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3442 / 715 / 9
Leci mst podjęzykowo. Ostatnia faza, masakra. Ale aż się kolorowo zrobiło. Żonglerka roasami.
  • 218 / 68 / 0
@Zgienty ale ze s.l.? To w ogóle sensowne roa przy majce?
lol [*]
  • 3442 / 715 / 9
Tak, sub lingua. Ja zauważyłem że dość szybko jest taki mały rush. Dość długo to się trzyma pod językiem, i czuć właśnie że mechanizm spowolnionego uwolnienia no to to jest jak taki trochę żelek nie. Ale idzie wytrzymać dopóki jeszcze się no tak nie ten nie zbudyni, dopóki właśnie gorzkość nie odrzuci i trzeba przepić no nie wiem jakiemuś jakby Kozak jakiś to wytrzymał no to wiesz jakiś tam słoneczko czy coś nie powinien mieć na barku. Jako urozmaicenie po to zakon może polecić. Ja się staram atakować różnymi roa, Bo mam wrażenie że też tolerka na dane roa jest.

Tylko oskrobane z otoczki ma się rozumieć.
  • 218 / 68 / 0
W sumie skoro i.n. działa (ale musi być "przetrzymane" chitosanem) to s.l. też musi - bardzo podobne jeśli nie identyczne (??? poprawcie mnie jeśli pieprzę). Tylko myślałam, że proch trzymasz, nie gluta. Ile czasu łącznie? Też bez połykania śliny jak przy plastrach?

@Zgienty
lol [*]
  • 3442 / 715 / 9
No działa, działa. Jak ma nie działać jak morfina dobrze rozpuszcza się w wodzie? A na czym opiera się życie? Jesteśmy jak druga część Awatara. Wszystko co rozpuszcza się w wodzie można podawać każdą drogą podania.

Trzymałem uciętą ćwiartkę przez jakieś 20 min. Nie wpadłem na proch, to musi od razu uwalniać piekielną gorycz. Bez połykania śliny. xD Jakby kazali nie oddychać bo czopka lepsza to kiedyś bym to może zrobił, w sensie dawny ja.
  • 580 / 105 / 0
Dzien dobry.
Mam nadzieję że u was porządnie nagrzane, bo u mnie zaczną odkręcać grzejniki dopiero pod wieczór.
Smacznej herbatki
Pozdrowia biedny chłopak z Podlasia
:tabletki:
  • 2806 / 362 / 0
05 maja 2025Zgienty pisze:
Leci mst podjęzykowo. Ostatnia faza, masakra. Ale aż się kolorowo zrobiło. Żonglerka roasami.
Podjezykowo ? Jaka dawka i jak efekty ? Bo jestem ciekaw
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.