...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 198 / 1 / 0
a czy mozna jasniej ocb?
  • 3854 / 312 / 0
Ty opiowraku. Jesteś tak durny, czy udajesz ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
I po co odrazu jakieś podjazdy feście? Najwyrazniej kurwa nie wiem, wyjezdzasz mi z jakimis terminami i jak widzisz nie wszyscy sa tak doskonale poinformowani na tematy narkomanskie jak ty.

Ps. co do opiowratu to moge do ciebie rowniedobrze powiedziec szczerbaty feciarzu,bo widze tam bardzo intensywnie sie udzielasz
  • 3854 / 312 / 0
Nie spinaj się tak, bo z tego co wiem, to zwieracze podczas skręta nie pracują na medal, c'nie ? A moja aluzja z pierwszego postu nie ma absolutnie nic wspólnego z dragotykami, i nie mogę wyjść z podziwu, że jej nie zczaiłeś.
Kubansky pisze:
Ps. co do opiowratu to moge do ciebie rowniedobrze powiedziec szczerbaty feciarzu,bo widze tam bardzo intensywnie sie udzielasz
Intensywnie, czy nie intensywnie, ale nie szukam tam pomocy, bo nie mogę sobie poradzić z jakąś substancją :-D Życzę dystansu na przyszłość ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Kubansky pisze:
Podbijam temat tyle,ze z pomoca jakich kolwiek środków , mogą to byc benzodiazepiny, leki opioidiowe czy co kolwiek, mam szeroki dostep do czegokolwiek i niestety jak na zlosc nie do metadonu.
Odradzam metadon bo jak już trochę go pobierzesz i odstawisz to licz się z miesięcznym nawet skrętem po nim, psychicznie jeszcze dłużej się pomęczysz. Pisze z własnego doświadczenia. Jak go bierzesz jest wszystko ok ale odstawka... eh.
  • 694 / 7 / 0
on nie ma dostępu do metadonu ;x
Kubansky idz na detox
ewentualnie bupronorfina+rolki
jak masz dostęp
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
krooku pisze:
Czesc witam wszystkich uzytkownikow forum , chciałbym sie dowiedziec czy znacie jakies legalne proste środki np. Tabletki dostepne bez recepty czy zielarskie herbatki itp. które pomoga w zredukowaniu obiawów odstawiania heroiny? Ja pale około trzech miesiecy jakies pół do grama dziennie. Z gory dziękuje za wszelkie porady .
kolega dostal juz 1000 durnych porad ale tak na powaznie to jak to zrobiles ze uzalezniles sie a nie zdobyles podstawowej wiedzy jak sie leczyc hyh :)
jesli nie chcesz isc do lekarza a tak wyglada po twoim poscie to musze Cie zmartwic ale bedzie bolalo jak cholera ... ale jak masz wystarczajaco silna wole lub "bezpieczny" brak narkotykow to zaopatrz sie w:

- paracetamol, ibuprom, ketanol itp... czyli rozne NIEOPIODOWE srodki przeciw bolowe
- naprawde przyda sie opiat na srake wiec slynny loperamid etc...i zalatw sobie kilka opakowan bo jednym pomoga 2 tab. inni jak ja potrzebuja calej paczki a po 2h drugiej ;P
- dobrze bylo by miec weed - ktory pomaga na mdlosci i na wszelkie inne symptomy odstawienne
- jak masz jakies benzo to wspaniala sprawa ale uzywaj na noc tak zeby miec jakis sen w nocy, bez recepty jest prometazine tez sie przyda

ja osobiscie najlepiej wychodzilem jesli w tym czasie ograniczalem jedzenie prawie do zera dzieki temu moglem zapanowac na sraniem zyganiem itd... a przynajmniej bylo to BARDZO pomocne w tych kwestiach

a najbardziej polecam Ci zrobic sobie normalny krotki detox na bupronorphinie ... pocierpisz leciutko 5% tego co Cie czeka na sucho ale mozesz w 2 tyg wyjsc na czysto bez wielkich bolosci na tym ... byle zrobic detox a nie pozostac na buprogownie bo wtedy wiadomo co ;)

mam nadzieje ze pomoglem :-D
  • 694 / 7 / 0
chyba nie pomogłeś
post z przed prawie roku lol
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
Dzis pierwszy dzien, narazie jade na Tramalu i clonazepamie i troche alko do tego, jest calkiem,calkiem da sie przezyc..Tyle ze tego tramca i klona to ogromne dawki musze aplikowac ;/
  • 198 / 1 / 0
Jak myślicie czy GBL na noc na sen to dobry pomysł, przy odstawce?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.