Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam jeśli w pon 10.09 wykryto u mnie obrzęk mózgu (malutki ale jednak wykryto w szpitalu) to kiedy mniej więcej moge walić koke bo niestesty zapomniałem zapytać doktora, tylko mi powiedział, że nie mogę pić alkoholu przez miesiąc a za ponad tydzień właśnie miałem w planach melanż z kokaina jeśli ktoś by mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny z góry dziękuję za pomoc :). A i też jak to wygląda z jaraniem zioła? bo też się trochę boje

Poprawiono brzmienie tematu @V44
  • 2587 / 538 / 0
Się kurwa zastanów. Zamiast tworzyć temat na forum żeby zyskać przyzwolenie do realizacji swojego pojebanego pomysłu, sam zadaj sobie pytanie, czy zażycie tak silnego środka stymulującego jak kokaina przy obrzęku mózgu może się dobrze skończyć. Chcesz dostać jakiegoś porażenia lub rozmaitych zaburzeń neurologicznych? Nie wierzę w to co czytam...
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 3231 / 549 / 0
12 września 2024kamdzan pisze:
przez miesiąc a za ponad tydzień właśnie miałem w planach melanż z kokaina jeśli ktoś by mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny z góry dziękuję za pomoc :). A i też jak to wygląda z jaraniem zioła? bo też się trochę boje
Nigdy, już więcej, niestety. Przegrałeś grę w narkotyki. Teraz prawdopodobieństwo wieloletnie powikłania szpital rehabilitacja leczenie i tak i tak będzie się odnawiać po czasie zakrzepy
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 68 / 6 / 0
Sorry, że odkopuje, bo temat jest wybitny. Gość ma obrzęk mózgu, i się pyta czy może sobie coś zapierodliść? Mnie w podobnej sytuacji nawet przez myśl by to nie przeszło a i po wyzdrowieniu miałbym opory dłuższy czas. Ludzie nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać...
  • 770 / 175 / 0
@masterp213

To myślę, że to powinno być dla Ciebie cennym ostrzeżeniem. Tak potrafią uzależnić opioidy i silne dopaminergiki zwłaszcza.
  • 3231 / 549 / 0
Ja dodam w sumie spam, ale gdyby nie którzy moderatorzy nie czyścili forum z pewnych tematów i osobników, to byś jeszcze przerósł swoje oczekiwania trzykrotnie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.