Głody są. Psychiczne. Ale też dużo myśli egzystencjalnych. Fizycznie wracam do równowagi. Jest chęć zmiany życia żeby nie wracać do punktu wyjścia które zawsze prowadziło do używek - głównie środków z grupy depresantow typu opio benzo prega z akompaniamentem paczki nikotyny którą o dziwo odstawiłem z dnia na dzień po zaprzestaniu depresantow bo jakiekolwiek zwiększanie aktywności mózgu działa po prostu nieprzyjemnie.
Ale to wszystko z tą zmianą to myślenie idealistyczne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dziś wygląda to tak, że pije tylko w jakieś ważne dla mnie dni/święta (urodziny, ważne spotkania ze znajomymi) lub zakończenia sezonu sportowego. Czuje się z tym świetnie, alkohol smakuje lepiej, a przy okazji zaspokaja w mózgu te części, które musi. Parcia na alko nie mam, ale wypracowałem to na podstawie kilku lat, rozmów, oraz sam ze sobą.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.