ODPOWIEDZ
  • 3010 / 513 / 0
Ja też czysty już około miesiąca.
Głody są. Psychiczne. Ale też dużo myśli egzystencjalnych. Fizycznie wracam do równowagi. Jest chęć zmiany życia żeby nie wracać do punktu wyjścia które zawsze prowadziło do używek - głównie środków z grupy depresantow typu opio benzo prega z akompaniamentem paczki nikotyny którą o dziwo odstawiłem z dnia na dzień po zaprzestaniu depresantow bo jakiekolwiek zwiększanie aktywności mózgu działa po prostu nieprzyjemnie.
Ale to wszystko z tą zmianą to myślenie idealistyczne.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3455 / 551 / 2
Ja rzucam alkohol raz na zawsze postaram się go pozbyć ze swojego życia strasznie mi uprzykrzał je mam grupy wsparcia psychologów i tak dalej także myślę że będzie okej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4093 / 666 / 2117
Zazwyczaj wypierdalanie substancji na stałe kończy się jej szybkim powrotem. Jeżeli masz ogromny problem to jeszcze rozumiem. Ale jeżeli nie waliłeś codziennie po 1,5L wódki i nie leżałeś zasrany w sztok 5 razy pod kościołem, to zastanowiłbym się, czy nie zejść powoli, a czasem celebrować sobie jakimś dobrym piwem. Twój wybór. Ja miałem dość mocny problem, piłem codziennie alkohol w postaci piwa od dwóch lat. Codziennie z naciskiem na codziennie — serio, serio.

Dziś wygląda to tak, że pije tylko w jakieś ważne dla mnie dni/święta (urodziny, ważne spotkania ze znajomymi) lub zakończenia sezonu sportowego. Czuje się z tym świetnie, alkohol smakuje lepiej, a przy okazji zaspokaja w mózgu te części, które musi. Parcia na alko nie mam, ale wypracowałem to na podstawie kilku lat, rozmów, oraz sam ze sobą.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.

Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję

Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.

Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach

Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.