Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 157 / / 0
Wybieram się właśnie na wycieczkę do Pragi i grzechem byłoby nie spróbowanie legalnych tam narkotyków ;). Co mi polecacie z aptek, coffeshopów i innych przybytków ćpuńskiej natury? Najbardziej zależy mi na wszelkiego rodzaju psychodelikach...
  • 413 / 8 / 0
Lebiedz pisze:
Wybieram się właśnie na wycieczkę do Pragi i grzechem byłoby nie spróbowanie legalnych tam narkotyków ;). Co mi polecacie z aptek, coffeshopów i innych przybytków ćpuńskiej natury? Najbardziej zależy mi na wszelkiego rodzaju psychodelikach...
zupełnie z dupy temat, przecież każdy wie, że w coffeeshopach [których w czechach nie ma;)] to kupisz tylko opium...
ja ci mogę polecić gryby, lsd, dmt i wszystko co znajdziesz w dziale "psychodeliki" ale czy w pradze to znajdziesz i w dobrej cenie/jakości to już zależy od Ciebie i tego jak pogadasz ;)
  • 145 / 2 / 0
ktos probowal moze LSD w cieszynie kupowac lub grzyby? jakies namiary?
  • 857 / 2 / 0
Podaje namiary. W Cieszynie przechodzisz na druga strone mostu i nastepnie rozmawiasz z ludzmi, ktorzy wydaja Ci sie okeej.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
A (legalny tam przecież) mefedron? Usiłowałem znależć jakieś info na duckduckgo.cz, ale sklepów jako takich nie ma, zdaje się.
  • 221 / 2 / 0
a ktos ma jakies świeże doświadczenia w kołowaniu kwasa w czechach?
planuje niedługo wycieczke do ostravy...
wiem ze zioło można spokojnie dostac w cafe de la ostrava
ale czy kwasa też?
czy może szukac gdzie indziej?
na co uważac?
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
w zechcach jest od zajebania kofiszopow tylko podziemnych.kupowanie od ludzi to strata hajsu. bylem w czechch to wiem tylko cen niepamietam bo grbo chlalismy wtedy i ojebalismy gosciowi szklarnie z gandziom ;D
  • 413 / 8 / 0
producente pisze:
w zechcach jest od zajebania kofiszopow tylko podziemnych.kupowanie od ludzi to strata hajsu. bylem w czechch to wiem tylko cen niepamietam bo grbo chlalismy wtedy i ojebalismy gosciowi szklarnie z gandziom ;D
ha ha
  • 576 / 6 / 0
trzeba miec dojście gowno zdzialasz tym że przejdziesz na drugą strone mostu... :) a mef jest legal możesz się z typem ugadać na necie są strony ustawiasz się na czechach gdzie ci pasuje i tyle...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1558 / 18 / 0
To prawda że MDEA jest legalne w czechach?

I od razu poproszę o linka do ustawy nielegalnych środków w Czechach. Jak na prawdę MDEA jest tam legalne to zmieniam miejsce zamieszakania.

WARN: pisz posty w odpowiednich działach. Przeniosłem @czeslaw
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.