- dzień dobry, jest tjokodin w tabletkach
- *babka patrzy w kompa* nie ma, mamy tylko acodin
- hmm (chwila zawachania czy podziekowac i isc czy nie), a macie moze nurofen plus?
- niestety mamy zwykly nurofen tylko
- a to dziękuję bardzo, dowidzenia
Jestem juz spalona w tej aptece i jeszcze beka, bo moja mama lubi tam chodzic wiec mi troche wstyd XDDD
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Wczoraj ide do apteki jednej i pytam sie o tjoko w tabletkach i jest, dostaje, place 10,80zl (piekna cena, nie zmieniaj sie) i ide potem do drugiej z nastawieniem ze kupie drugie. Wchodze i:
- dzień dobry, jest tjokodin w tabletkach
- *babka patrzy w kompa* nie ma, mamy tylko acodin
- hmm (chwila zawachania czy podziekowac i isc czy nie), a macie moze nurofen plus?
- niestety mamy zwykly nurofen tylko
- a to dziękuję bardzo, dowidzenia
Jestem juz spalona w tej aptece i jeszcze beka, bo moja mama lubi tam chodzic wiec mi troche wstyd XDDD
A z anegdot, pewien dzień czy tam już noc, nie pamiętam - w pewnym mieście na East Poland, to było rok, bądź czy dwa lata temu: Kręcę się w centrum - a tu podchodzi, wyraźnie zbombiony ziomek:
Ja: Siema mordeczko
Ziomek: No siema siema
Ja: Co tam było grzane?
- A bombkę se zrobiłem (czy tam był zjarany a o bombce mówił że lubi, już nie pamiętam), a coś było?
- No ja lubię sobie w nosek zajebać, lekko zbombiona jestem więc sami swoi
- Spoko trzymaj się mordzia z fartem
I sobie poszedł, kontaktu jednak nie zostawił
Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat
Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Pogaszone światła. Do pokoju przez rolety wbija się światło, delikatne techno na słuchawkach bardzo delikatne, I ja który Wypił pół litra herbaty w której znajdował się kryształ, choć mogę mieć wątpliwości co do "czystości ów produktu, bo po chwili widzę ich, "Shadow pepole".
Mówię okeeeyy nie powinno ich być na 2 nocy, ale ze zmęczony to odpuściłem mózgowi mózgowania, I to był błąd bo coś zobaczyłem i się zaśmiałem a razem ze mną jakis inny głos i na miliardów milionów procent nie mam tak wysokiego głosu żeby tak się śmiać.
I czekam aż współlokator wróci bo moje poćpane dupsko mi robi Harlem w głowie, Uprzedzając nie śpię drugą noc, w pełni komunikatywny, lekkie problemy z równowaga, i lekko wymowa. Co jest ciekawe ze bardzo ciepło mi na płacie czołowym, oczach i jakby karku
Zjadłem kiedyś pół kwaśnego kartona w pobliskim lesie i potem przemieszczałem się po okolicy to tu, to tam. Wróciłem nad ranem do domu i położyłem się do łóżka, chociaż nadal tripowałem i nie byłem jeszcze jakoś poważnie zmęczony.
Słabe światło oświetlało niemrawo pomieszczenie, ja leżałem pod kołdrą i dwoma kocami, w bluzie i dresach, bo kurwa 16 stopni na grzejniku w środek zimy i patrzyłem na sufit.
- Kurwa, jaki krzywy - pomyślałem. Sufit był jako pochylony od lewej do prawej pod kątem kilku stopni. Sąsiad z góry jakby przy drzwiach wejściowych upuścił jakąś piłkę to pewnie szybko potoczyła by się w stronę przeciwległego okna. Spojrzałem na miejsce w którym styka się ze ścianą i tam też było krzywo, jakby majster który to stawiał był w trzy dupy pijany. Jeśli myśleliście, że pokoje w mieszkaniach powinny być zbudowane na planie kwadratu to grubo się myliliście. Kamienica w której mieszkałem postawiona była na planie rąbu.
Obracam się na lewy bok, patrzę na drzwi wejściowe:
- Japierdolę, jak krzywo.
Patrzę znowu w prawo:
- Nie no, krzywo w chuj.
I to wszystko wydało mi się bardzo śmieszne bo wcześniej nawet nie zauważałem jak dziwny jest ten budynek. Złapałem się za głowę i śmiałem się obracając z boku na bok i zauważając coraz to więcej niedoskonałości w konstrukcji tego jakże niedoskonałego mieszkania.
- Przejebane... - pomyślałem - Jak jeszcze wyglądać ma moje życie jeśli miejsce w którym żyje jest takie krzywe i do niczego?
W ciągu dwóch miesięcy wyprowadziłem się stamtąd. Do końca mojego pobytu na danym miejscu, widziałem wszystkie te krzywizny i niedociągnięcia.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
17 maja 2025WojowniczaHerbata575 pisze: bo po chwili widzę ich, "Shadow pepole".
Mówię okeeeyy nie powinno ich być na 2 nocy, ale ze zmęczony to odpuściłem mózgowi mózgowania, I to był błąd bo coś zobaczyłem i się zaśmiałem a razem ze mną jakis inny głos i na miliardów milionów procent nie mam tak wysokiego głosu żeby tak się śmiać.
I czekam aż współlokator wróci bo moje poćpane dupsko mi robi Harlem w głowie, Uprzedzając nie śpię drugą noc, w pełni komunikatywny, lekkie problemy z równowaga, i lekko wymowa. Co jest ciekawe ze bardzo ciepło mi na płacie czołowym, oczach i jakby karku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów
Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/latajacy-holender-1.jpg)
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii
Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zelkonopie.jpg)
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie
W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).