Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 641 / 98 / 0
Jak byłem u ojca na OIOMie to widziałem 230/210 na łóżku obok
  • 6 / / 0
Ciśnienia nie pamiętam ale puls miałam 280 po alko i futrze myślałam że umrę.
  • 3455 / 556 / 2
Miewam czasem wysokie ciśnienie to jest kwestia zażywania w ciągu lub dłużej kodeiny. Skacze mi wtedy w granicach 180/130-135puls. Biorę CO-Valsacor i bisocard i mi spada. Miewam tak 2-3 razy w miesiącu, że wchodzi na wysokie obroty, czuję jakby wtedy fobię czy coś w tym stylu, strach i taki gwałt w organiźmie i oddechowym dziwnie śmiesznie ciężej się oddycha raz miałem rozmazany obraz, ale da się przeżyć. Nie panikuję, jem sowity posiłek i czekam aż tabletki wejdą. Wszystko przez kodeinę, rozpiernicza strasznie układ nerwowo naczyniowy, przez to wuysokie cisnienie mam dwa trszy razy w miesiącu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 8 / 0
Obojętnie czy w ciągu na fecie, czy w przerwach moje ciśnienie to jakieś 110/80 a puls nigdy nie schodzi poniżej 100. I nie sądzę żeby to był naturalny stan. Moja impulsywność w zachowaniu jest proporcjonalna do pulsu. Próba zdiagnozowania problemu, to typowe działanie lekarza czyli wymierzone w objawy napierdalanie propanololu. Może ma ktoś bardziej logiczne rozwiązanie tego odchylenia? Czasami mam wrażenie że moje zamiłowanie do stymulacji i ta tachykardia mają to samo źródło.
  • 1957 / 230 / 0
Przede wszystkim zdrowa dieta. Też myślałem, że będę musial betablokery codziennie wpierdalać, ale wystarczyło zmienić pare rzeczy. Ruch i wysypianie się też są mega ważne.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 3 / 0
Po fecie w ciagach czy nie, i raz po koksie sobie zmierzyłem 130/85 puls 82 zawsze miałem w normie .
  • 2538 / 215 / 0
Raz po przegięciu z metkaten : error na ciśnieniomierzu wyskakiwał, gdy się trochę uspokoiłem i pomiar nie wykraczał po skalę : 198/97 i 186 puls. Myślałem że zejdę na serducho, ciężko się oddychało, telepawica, słabo się robiło. Podobnie było również po przegięciu z a-pvp z kofeiną. Można się zdziwić jak mocno serca mogą nawalać. Na co dzień mam ok 130/60 86
  • 3455 / 556 / 2
@chlorekturbokofeiny myślałem, że też odpadłeś, ale nie jest post xD

Ale z tego co czytam było blisko. Uważaj tam na siebie ;)

Ja ostatnio miałem 155 puls ale to po kijkach nordic-walking po dziesięciu kilometrach.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4331 / 700 / 2117
Za czasów nadciśnienia miałem nawet 170 siedząc, a nic nie robiłem. Potem się ustabilizowało i dziś jest to norma, 124 na ileś tam - nie pamiętam dokładnie ile. Co do pulsu to nie pamiętam, bo nigdy się w to mocno nie zagłębiałem, ale pewnie coś koło 197. Natomiast mogę pochwalić się najniższą - 38.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 556 / 2
Ja mam teraz 99.

Na nadciśnieniu więcej jak 180/115 145 nie miewałem. Ale straszne to uczucie jak wjeżdża nadciśnienie strasznie denerwuje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.