Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli chodzi o kasowanie zwała benzo wg mnie są totalnie zdeklasowane przez pregabalinę. Jak kończymy zabawę ze stimami bierzemy takie 450-900mg i nie dość że przechodzi zwał to jeszcze zaczyna się od razu kolejna BONUSOWA faza, Ponieważ prega łapie synergię ze stymulacją jaką jeszcze mamy w ciele , jednocześnie banuje wszystkie chujowe myśli i wprowadza nas w sympatyczny , euforyczny stan.. I to nie tak jak po klonach że się słaniamy i szukamy łóżka tylko mamy kolejną pizdeczkę która trwa ok 6/8h ... -ja osobiscie uwielbiam ten stan....
Także pamiętajcie jak bedziecie kiedyś chcieli sobie skasować zwała po leceniu to wybierzcie prege zamiast benzo... Klonika to można do tej pregi dorzucić w ilości powiedzmy 1mg, nie więcej.
tylko pamiętajcie -Pregabalina jest idealna wlasnie na takie sytuacje. Totalnie odradzam brać to na codzień na problemy dnia codziennego bo bardzo łatwo się od tgo uzależnić a wyjść już nie łatwo. Niby taki niepozorny lek ale jeśli chodzi o mechanizm uzależnienia to jest ta sama półka co benzo i opiaty.
Pozdrawiam!!
Phenibut jest też rewelacyjny na wszelkie zrycia czy to odstawienia GABA... do tego full legal bo u nas i w USA np. jest to suplement/nootrop. Znajdziecie na []cut
Ale ostatecznie jakbym mial wybierać najlepsze benzo to Bromazepam nie patrząc na wydajność/cena.
wycięto źródło, ja wiem, że nazwa nie padła w prost, i że to nieduży kaliber, ale zasady są zasady - detronizator
...Sk4Zii
Loperazem też.
Zjazdy tylko po fecie :
40mg diazepamu zbiło fazę fety, uspokoiło nad ranem, rozluźniło i zasnąłem, ale po 2h się obudziłem i byłem dalej spięty jak baranie jaja. Minęło parę h i wrzuciłem 40mg diazepamu + 1mg etizolamu, no, podziałało. Zasnąłem na ponad 8h i wstałem całkiem wypoczęty nie czując żadnej zwały.
Zopiclon - usypiał zawsze, ale budziłem się potrzaskany i na zwale.
zolpidem - nigdy nie działał , robił za to taką dziwną fazę w dużej ilości.
Miks etizolam luz diazepam plus Prega - cudo, wywalało w krainę snów nie ważne jak mocno trzymała feta, fajne pełnometrażowe sny, kilka solidnych godzin i przebudzenie się całkiem wypoczety bez zwały.
scalono - surv
13 maja 2024WujekMorda pisze: Najlepsze są oczywiście alprazolam i klonazepam. Im dłużej i więcej prochów w siebie ładowaliśmy tym więcej mg benzodiazepiny trzeba zjeść na zakończenie imprezy. Ale powiem wam jedną rzecz- benzo na zwała to jest kurwa przeżytek. Owszem kasują zwała, uspokajają ew umożliwiają seni to tyle.
Jeśli chodzi o kasowanie zwała benzo wg mnie są totalnie zdeklasowane przez pregabalinę. Jak kończymy zabawę ze stimami bierzemy takie 450-900mg i nie dość że przechodzi zwał to jeszcze zaczyna się od razu kolejna BONUSOWA faza, Ponieważ prega łapie synergię ze stymulacją jaką jeszcze mamy w ciele , jednocześnie banuje wszystkie chujowe myśli i wprowadza nas w sympatyczny , euforyczny stan.. I to nie tak jak po klonach że się słaniamy i szukamy łóżka tylko mamy kolejną pizdeczkę która trwa ok 6/8h ... -ja osobiscie uwielbiam ten stan....
Także pamiętajcie jak bedziecie kiedyś chcieli sobie skasować zwała po leceniu to wybierzcie prege zamiast benzo... Klonika to można do tej pregi dorzucić w ilości powiedzmy 1mg, nie więcej.
tylko pamiętajcie -Pregabalina jest idealna wlasnie na takie sytuacje. Totalnie odradzam brać to na codzień na problemy dnia codziennego bo bardzo łatwo się od tgo uzależnić a wyjść już nie łatwo. Niby taki niepozorny lek ale jeśli chodzi o mechanizm uzależnienia to jest ta sama półka co benzo i opiaty.
Pozdrawiam!!
13 maja 2024WujekMorda pisze: Najlepsze są oczywiście alprazolam i klonazepam. Im dłużej i więcej prochów w siebie ładowaliśmy tym więcej mg benzodiazepiny trzeba zjeść na zakończenie imprezy. Ale powiem wam jedną rzecz- benzo na zwała to jest kurwa przeżytek. Owszem kasują zwała, uspokajają ew umożliwiają seni to tyle.
Pozdrawiam!!
Totalnie się zgadzam, pregabalina w ilości 300mg totalnie, totalnie zbija u mnie wszystkie objawy "zwały". Żadne benzo nie ma podjazdu do tego efektu (bynajmniej tak długotrwale).
zawsze dobrze u mnie działał lorazepam, clon no i zolpidem.
zolpidem strasznie euforycznia zawsze na zwale działa, bardziej niż zazwyczaj.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/b971e8b1-3c8c-4326-bb07-85b30fe766bd/1000045426.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250910%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250910T014102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=0408413887098cbda1de23b383a32aa40bc01bd743953ed19b173a185f781d2d)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/klefedronpruszkowski.jpg)
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu
Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć
W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/boaguys.jpg)
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje
Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.