Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 246 / 1 / 0
^^
oki. w sumie co ja o tym wiem. a ty czemu umieściłeś mefa tak wysoko, wyzej od koksu?
  • 6156 / 431 / 12
Bo jest od niego tańszy, co sprawia, że więcej osób może potencjalnie pozwolić sobie na takie uzależnienie.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2334 / 9 / 0
Głupota takie rankingi. Co brać pod uwagę- Długotrwałe skutki działania? Jednorazowe podanie? Wyniszczenie psychiki? Organizmu? Co bardziej uzależnia? Co najgorzej wpływa na otoczenie biorącego? Czy może na całe społeczeństwo? Wszystko na raz? Jeśli wszystko, to co jest ważniejsze? Tak samo co bardziej uzaleznia- mocne opioidy, czy mocne stymulanty? Nie można tego stwierdzić, gdyż to od biorącego zależy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2757 / 31 / 0
Parathormon pisze:
Następna rzecz: ketamina/DXM, są one średnio wysokie, ponieważ powodują lizę Olney'a; powiedzmy, że te substancje są czymś pomiędzy średnio-niskimi a średnio-wysokimi :P
Mogą powodować, ale tylko przy podaniu i.v.
  • 652 / 3 / 0
1. Opiaty (wiadomo)
2. amfetamina/metamfetamina (psychozy,niszczy)
3. PCP (rycie bani, permanentne, łatwo przesadzić)
4. kokaina/mefedron (łatwo uzależnia, niszczy)
5. alkohol (wiadomo, mało to żuli?)
6. nikotyna (na dłuższą metę niszczy)
7. DXM (rycie bani przy braku umiaru)
8. marihuana (zwłaszcza w kombo z fetą)
9. Inhalanty (nisko, bo mało popularne ale niszczą mocno, mocno)
10. Delirianty (od benzy po bieluń, niszczą)

Reszta albo poza skalą (LSD, salvia) albo nie znam.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 291 / 3 / 0
Ale żeś zjebał tą swoją tabelke.benzydamina najnizej kurwaaaaaaaaa?bieluń i inhalanty niżej niż marihuana?Człowieku przeczytaj w ogole co ty napisałeś...zresztą PCP jest chyba mniej popularne niż inhalanty z tego co mi się zdaje.Ja bym zrobił 4 tabelki-Najbardziej uzależniające,Najbardziej wyniszczające organizm,Najbardziej wyniszczające mózg czyli ryjące banie i te które przy normalnych dawkach mogą powodować body-load,nieprzyjemne efekty/bad trip.Jeżeli ktoś ma wystarczająco dużo wiedzy i mu się chce to prosiłbym go o zrobienie takich tabelek.Sam nie zrobie ze względu na moją prawdopodobnie subiektywną opinię i możliwie niewystarczającą wiedzę.
Ostatnio zmieniony 08 października 2011 przez Szczaw999, łącznie zmieniany 5 razy.
:
  • 1053 / 75 / 0
  • 141 / 33 / 0
GBL, methcat
  • 189 / 2 / 0
Kazdy przjmowany niekontrolowanie, bez glowy i w nadmiarze. Wedlug mnie nie ma ani najgorszego drugu ani najbardziej lajtowego, za to sa odmienni uzytkownicy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 107 / 0
GBL - jeszcze uzasadnij z czego ta szkodliwosc wynika ?
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.