Pomocy prosze o jakies rady, moze to się nasilić czy jak? Dla mnie to sie wydaje nienormalne, wkurwiające te mysli... Wie ktoś czy zbiegiem czasu to minie czy jak to jest? I czy do cpania mam nie wracac?
Prosze o porady, cokolwiek, bylbym wdzięczny jak ktos by mi pomógł
Jest wjazd musi byc zjazd.
Neuroprzekazniki rozregulowales. Wypranie z serotoniny.
Powinno samo przejsc po jakims czasie.
Nie wiem ile czasu to cpasz...
Ile masz lat?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Piekło wymyślam.
Wiem, że zjebałem sobie młodość na se je, nie zrobiłem mgr. Jak to poukładać. :-?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poza tym 18 lat ?! Chłopie ogarnij się w tym wieku mozesz jeszcze absolutnie wszystko. I Choć pewnie to do Ciebie nie dotrze mi tez tak mówili jak mialem 18 lat ale ja wiedziałem swoje myslalem ze wszystko mam pod kontrolą i co ?? I chui mam 30 lat i potężny nałóg opio-benzo . Oj Ile ja bym dał żeby miec 18 lat nie tak zniszczony organizm i wiedziec to co wiem teraz.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.