Pomocy prosze o jakies rady, moze to się nasilić czy jak? Dla mnie to sie wydaje nienormalne, wkurwiające te mysli... Wie ktoś czy zbiegiem czasu to minie czy jak to jest? I czy do cpania mam nie wracac?
Prosze o porady, cokolwiek, bylbym wdzięczny jak ktos by mi pomógł
Jest wjazd musi byc zjazd.
Neuroprzekazniki rozregulowales. Wypranie z serotoniny.
Powinno samo przejsc po jakims czasie.
Nie wiem ile czasu to cpasz...
Ile masz lat?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Podziel się posiłkiem, chamie
Piekło wymyślam.
Wiem, że zjebałem sobie młodość na se je, nie zrobiłem mgr. Jak to poukładać. :-?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poza tym 18 lat ?! Chłopie ogarnij się w tym wieku mozesz jeszcze absolutnie wszystko. I Choć pewnie to do Ciebie nie dotrze mi tez tak mówili jak mialem 18 lat ale ja wiedziałem swoje myslalem ze wszystko mam pod kontrolą i co ?? I chui mam 30 lat i potężny nałóg opio-benzo . Oj Ile ja bym dał żeby miec 18 lat nie tak zniszczony organizm i wiedziec to co wiem teraz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.