Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfina
Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Mam dostęp do ampułek z morfina, ale nie wiem czy warto inwestowac kase, ponieważ słyszałałem o tym tylko tyle że jest bardzo silny lek przeciwbólowy.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
Wiem tylko tyle że można sobie zapodać w kanał.
czyli sie da.. heh tylko z morfina jest taki myk ze dosyc slabo wchlania sie z przwodu pokarmowego i chyba cos 70-100mg to odpowiednia dawka...
rydzu pisze: Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
brk pisze: Ale z tego co widze doustnie sie nie oplaca a za zyle dziekuje i mam dylemat co z tym zrobic ? ;p
Ja mam bardzo wrażliwe receptory i wystarczy mi 60mg morfiny (nawet retard) podanej doustnie, aby przez kilka godzin skręcać się z rozkoszy.
Ale pamiętaj że opiaty zazwyczaj nie działają za pierwszym razem, trzeba sobie wyrobić receptory najpierw.
Ale jeśli nie chcesz walić po kablach a zjedzenie tego uważasz za marnotrastwo to pozostaje podanie doodbytnicze :) Szybciej wchodzi, a przede wszystkim więcej wchodzi niż po podaniu doustnym.
Wycięto zamiary handlowe — CATCHaFALL
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.