Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak 40mg oralnie oxy działa na Ciebie optymalnie to strzel sobie iv na początek w granicach jednej setki. Ostrożnie i z dystansem. A przede wszystkim zadbaj o higienę.
29 października 2022Pracz6Szop6Pracz pisze: Cześć chciałem zapytać aby otrzymanie mst od lekarza trzeba znac lekarza lub mieć kogoś z polecenia? Bardzo cieszy mnie zmiena ceny paczki z 1600-1800 do 1200. chciałem zapytać ile u was wychodzi paczka pczy 5-10sztukach. aktualnie jestem przed sprowadzeniem ofert w darknecie. bardzo ciekawią mnie ceny u was.
Ja mogę się podzielić doświadczeniem w dziedzinie telemedycyny jeśli Cię to zainteresuje.
Jest dosyć sporo stron na których wystawiają recepty na MTS po okazaniu odpowiedniej dokumentacji. Niektóre maja w wyszukiwarce leków taką pozycje. Inne maja w regulaminie info: nie wystawiamy recept na leki opioidowe
Albo, ze wystawiają za okazaniem odpowiedniej dokumentacji.
Jest tez kilka perełek, które wystawiają bez żadnej dokumentacji, ale tylko w niskich dawkach (przy wyższych proszą o dokumentacje).
Pytam już przy każdym poście powiecie co się stało z tematem darknetu? Szukam pewnej osoby PLDRAGA lordofwar131313 aby nadal robić zakupy ale za chuj nie mogę chuja namierzyć
p.s Co do brania tabletek i.v bez doświadczenia to słaby pomysł, narobi sobie siniaków, bąbli, buraków wszystkiego tego co warto omijać. Porada z podaniem na razie odbytniczym (P.R) wydaje mi się najlepszy, kompromisem. Tylko proszę nie przesadź z dawką ale też nie badz zbyt ostrożna, tak aby rano nie jechała śmieciarka. Jak podać do dupy znajdziesz w necie, ważne, żebynogi trzymać w górze przez 15min oczywiście takie podanie w grupie może być dość "dziwne" ale na pewno bezie najlepszym wyborem.
jeśli uprzesz się na I.V to pamiętaj o pirogenie, śniadkach i innych rzeczach wieć jeśki macie kogos kto zna sie na tym to tylko wtedy to to doradzam.
Jeszcze jedno, jeśli wiedziałbym to 9lat temu to teraz był bym dużo szczęśliwszym. Zaczynaj od żył jak najdalej od serca, jeśli masz ładna na zgięciu to poszukaj jakiej niżej na ręcę *(tak wiem boli) przedramieniu, wątrobowce. pamiętaj że jeśli zżyła głębinowa zapadnie Ci sie na biedocie po pierwszym roku to potem tylko ciężej odszukać żyły. więć na początek te które są najniżej i nadają się do kukania bo zegarek odradzam. na pewno jakaś znajdziesz. pozdrawiam
20 stycznia 2006brk pisze: Dorwalem 2 paczki siarczanu morfiny : )) jedno 30mg druga 60mg x 60 tabletek obie powlekane o zmodyfikowanym uwalnianiu : ))) Ale z tego co widze doustnie sie nie oplaca a za zyle dziekuje i mam dylemat co z tym zrobic ? ;p
Co do I.V to jeśli się na tym nie znasz lub nie masz kogoś kto się zna radze odpuścić. narobisz sobie siniaków, strupów, buraków i pewnie pójdzie pod żyłę albo i ona pęknie. Taka rada byłbym szczęśliwym jeśli nie był bym takim ignorantem i czytał forum dokładnie a nie tylko to co mnie interesuje, jak już żyły to te które są nisko, bo jeśli nawet się zapadnie to kilka cm wyżej już jest drożna. a jeśli załatwisz sobie głębinowe na bicepsie to potem jesy problem z czymś sensownym na ręce.
A co do podania do P. R wydaje się najlepsze, oczywiście w grupie może być troch dziwnie czy niezręcznie używajcie swoich strzykawek haha. Na pewno podziała najlepiej jeśli iv odpada. pamiętajcie też aby trzymać nogi do góry przez jakieś 10/15min szkoda zey wyleciało czy się zmarnowało. na forum jest gdzieś instrukcja podania p/r polecam.
05 października 2022DexPL pisze:Podstawą tego forum jest harm reduction. Jeżeli faktycznie bierzesz 1800mg morfiny i.v. dziennie, to znaczy że wymagasz natychmiastowego detoksu i długiego leczenia. Bardzo długiego. To są dawki, które są śmiertelne nawet dla średnio doświadczonych userów. Zakładam więc, że jednak ta przeróbka jest chujowa i nie wbijasz 1800mg, amoże 15% z tego. Skoro nie rozumiesz różnicy pomiędzy masą związku, a masą pojedynczej substancji, to ta przeróbka na pewno nie jest "naprawdę dobra".04 października 2022interloper pisze: @DexPL to pouczenie nie było potrzebne, ani co do dawki ani co do lekcji chemii. A przeróbka jest naprawdę dobra. Mniejsza o to, możesz być na tyle miły i powiedzieć mi wprost czy jeżeli przerabiam np 4mstki to mam przerobić 4 vendale czy więcej?
W poprzednim poście napisałem CI wyraźnie co masz zrobić. Także @Atropolamine Ci to wyjaśnił.
Tam propozycję. Zorganizuj sobie w ampułkach czystą morfinę w dawce np 20mg i podaj ją i.v. i oceń jaką czujesz różnicę pomiędzy tym aptecznym 20mg w płynie, a Twoim przerabianym 800mg (z 4 mstków). Gwarantuję, że zdziwisz się konkretnie.
PS. Przez tyle lat ile widziałem ludzi walących morfinę i.v. nigdy nie widziałem kogoś, kto by walił 1800mg/doba i.v. Może p.o. zdarzały się przypadki, ale i.v. to śmierć. Także gdzieś zbytnio chciałeś się popisać o wyszła zwykłą kpina. Sory, ale takie są realia.
PS2. Druga ciekawostka. Na paliatywie ludziom którym podajemy w bolusie 480mg morfiny/dobę musimy stale ich trzymać na tlenie, a to są ludzie którzy bez morfiny nie potrafią wytrzymać 10 minut, taką mają tolerkę. Także porównaj i pomyśl.
Siema dostałem info od kierowniczki apteki, że MST nie będzie bo zbankrutowali czy coś (nie była pewna, ale znamy się kilka lat popytała dla mnie i ktoś tak jej mówił tylko zaznaczyła że to nie pewniak), Więc mam teraz Vendal. Pytanie jest takie przy podawaniu mnie paliło ale nie na tyle żebym nie mógł podać. Na skórze mi się utrzymywał w trakcie podawania biały ślad rozpalony. Imo to była reakcja histaminowa nic mi nie jest. Czy u siebie zauważyliście zmiany w wyrzucie histaminy między siarczanem i chlorowodorkiem? Wydaje mi się też o dziwo nie gorsza tylko lepsza tj. bardziej euforyczna może mocniejsza. Czy inni też tak czują? (wiem ze to zalezy od usera jestem ciekawy jak u was).
To czy MST zbankrutowało czy nie możecie też skomentowac
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannatobacov.png)
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?
Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.