Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Pytanie do bardziej doświadczonych:

Mam zomorph, są ta kapsulki morfiny 10mg o przedłużonym uwalnianiu. W każdej kapsulce znajduje się mnóstwo malutkich kulek . Czy mogę przerobić to do podania SC tak samo jak polskie leki wypisane w FAQ morfiny na tej stronie?

W jaka dawkę powinienem celowac na pierwsze podanie igłą? Chce podać podskornie a dawka dla mnie odpowiednia to 100mg oxy P.O. , wczoraj 330mg morfiny PR było trochę mało
  • 5 / / 0
Spróbuj,prawdopodobnie da się je przerobić podobnie jak MST ale wal dożylnie a nie podskórnie,a dawka to 50 mg na początek powinna cię zmieść.
  • 48 / 6 / 0
Co do IV zalezy od osoby, ja lece dosc dlugi czas i poki co igla mnie jeszcze nie zkusila. Do dzioba, przegryzc i git, <cut> DexPL
  • 102 / 5 / 0
Powiem wam że pregabalina czyni cuda. Odtruwam się, nie biorę morfiny i nic nie czuje . Tylko lekkie osłabienie.
  • 2807 / 363 / 0
Pregabalina bardzo pomaga w odstawce opio . Ale też i fajnie podbija działanie opio :)
  • 209 / 15 / 0
morfina doustnie w formie wciąganej działa bardzo okej, czuc euforię (przy braku wciągania jej nie wyczułem, może trochę)
Doustnie polecam najpierw połknąć jeden tabs majki, a później następny wciągnąć. Każda tabletka zwiększa biodostepnosc. Jeżeli dobrze trafimy, możemy dobrze się zgrzać. Tolerka 160mg oksy. Jeżeli macie oksy to polecam
100mg Majki/200 + 80mg oksa sniffem, bardzo dobry mix - jeżeli nie chcecie IV to sniff najlepsza opcja, najlepiej z oksami właśnie. Oksy zapełniają słabsza majkę nie IV, a majka podbija i dodaje euforii.
  • 384 / 63 / 0
Przed paroma miesiącami miałem pierwszą styczność z igłami, wtedy skończyłem na kilku razach oksy iv, najwięcej pukałem 100 mg i czułem niedosyt, wcześniej dość długo duże dawki kody. Od kilku miesięcy czysty od opio (nie licząc próby uczuleniowej majki). Ile pierwszy raz iv majki? Myślałem o 50
?
  • 2807 / 363 / 0
28 sierpnia 2020Janowsky pisze:
morfina doustnie w formie wciąganej działa bardzo okej, czuc euforię (przy braku wciągania jej nie wyczułem, może trochę)
Doustnie polecam najpierw połknąć jeden tabs majki, a później następny wciągnąć. Każda tabletka zwiększa biodostepnosc. Jeżeli dobrze trafimy, możemy dobrze się zgrzać. Tolerka 160mg oksy. Jeżeli macie oksy to polecam
100mg Majki/200 + 80mg oksa sniffem, bardzo dobry mix - jeżeli nie chcecie IV to sniff najlepsza opcja, najlepiej z oksami właśnie. Oksy zapełniają słabsza majkę nie IV, a majka podbija i dodaje euforii.

Mowisz ze oksy jak nie IV to najlepiej na sniff ???
  • 384 / 63 / 0
Przyjąłem około 60/70 mg majki na pierwszy raz - brak wjazdu. Za mała dawka? (wiem, że mogłem mieć za duże ubytki, bo pierwszy raz przerabiałem) Ile przyjąć mg, żeby poczuć ten słynny wjazd?
?
  • 48 / 7 / 0
wow dziwne, że nie poczułeś wjazdu ale może masz tolerke wyrobioną skoro po 100 oxy czułeś niedosyt. Ja iv majke pierwszy raz waliłem 30 mg i był boski wjazd. Tak czy inaczej odczekaj najlepiej przed kolejnym strzałem troche i walnij 100 powinno być git.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.