Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 974 / 266 / 0
@WizardEyes

Jak chcecie szybko i mocno to noskiem i hui.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 19 / 0
Modafinil jest prawie nierozpuszczalny w wodzie. Bez sensu noskiem i pod językiem.
  • 389 / 99 / 4
W odcinku Drugslab o modafinilu natrafiłem na informację, że w przypadku większych dawek należy przyjmować go po 100mg w odstępach 2h a nie w pojedynczej dawce, ponieważ w tym przypadku organizm nie ma dość czasu aby przyswoić całą porcję leku. Czy rzeczywiście występuje taki limit przyswajania modafinilu? Zauważyliście różnicę w intensywności działania w zależności od tego czy dawka została podzielona czy też nie?
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 16 / / 0
Mam jeszcze pytanie bo biore lamitrin od 3 dni i seronil, jak czasem wezme Modafinil to nic sie nie stanie? z gory dzieki
  • 1 / / 0
bede mial modafil 20mg ile na początek zarzucic sniffem tak aby serce nie szalało, dodam ze jestem podatny na stimy i ketony i łatwo wpadam w lęki
kodeiniarz lekoman rastaman
  • 2801 / 361 / 0
01 września 2022WizardEyes pisze:
@sclero2014 Spróbuj na pusty żołądek, rozgryźć i trzymać pod językiem kilka minut.
Jitro będę miał okazję spróbować na pusty żołądek czyki 03.09.22
Jutro wezme normalnie dosutnie i zobacze a w inny dzień spróbuje jak piszesz rozgryźć i potrzymać pod jezykiem
  • 4 / 1 / 0
14 lipca 2022BeretChomika pisze:
Ja się nie rozdrabniałem i zamówiłem czysty.

źródło wycięto - surv
Czy Modafinil zamówiony z tej strony działa? To nie jest jakaś ściema?
 ! Zakaz dyskusji o źródłach
Regulamin Serwisów Hyperreal §9. „Na forum zakazana jest dyskusja o źródłach […]” — czytaj dalej… /surv
  • 389 / 99 / 4
Nie bardzo rozumiem skąd pomysł wciągania modafinilu. Przecież jest praktycznie nierozpuszczalny w wodzie. Nie widzę jakiekolwiek korzyści biorąc pod uwagę, że jest dobrze przyswajalny doustnie i stosunkowo szybko się instaluje. Jeżeli chodzi o dawkowanie, to 200mg podane doustnie pozwoliło mi na ok. 10h wydajnej nauki, bez uczucia zmęczenia i znudzenia. Przy dawce 300mg pojawił się dodatkowo lekko podniesiony nastrój i zwiększona motywacja, brak jednak euforii czy innych rekreacyjnych efektów.
01 września 2022wiktoriawiktoria pisze:
Mam jeszcze pytanie bo biore lamitrin od 3 dni i seronil, jak czasem wezme Modafinil to nic sie nie stanie? z gory dzieki
Ponownie: wymienione substancje mogą powodować wzrost tętna i ciśnienia krwi, ale jeżeli masz zdrowy układ sercowo-naczyniowy to podejrzewam, że nic się nie stanie. Nikt Ci nie da stuprocentowej gwarancji, ale ja osobiście bym się tym raczej nie przejmował, jeżeli dawki będą rozsądne.

@prs613
Jedyne miejsce gdzie można rozmawiać o źródłach to dział sprzedawcy+ (aktywnie dostępny od 30 postów).
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 280 / 14 / 0
Ja jadłem długo Modafinil i czułem wzrost ciśnienia i tętna jak dorzuciłem dużą dawkę kofeiny lub p-efki. Z metanabolem też mieszałem i to meta mi podnosiła...

Myślę nad miksem sele i Modafinil. Próbował ktoś?

Fuzja / 909
02 września 2022sclero2014 pisze:
01 września 2022WizardEyes pisze:
@sclero2014 Spróbuj na pusty żołądek, rozgryźć i trzymać pod językiem kilka minut.
Jitro będę miał okazję spróbować na pusty żołądek czyki 03.09.22
Jutro wezme normalnie dosutnie i zobacze a w inny dzień spróbuje jak piszesz rozgryźć i potrzymać pod jezykiem
Modafinil podajemy tylko na pusty żołądek. Jakakolwiek zawarta w nim treść drastycznie obniża biodostępność tego związku. Sam nie raz byłem zaskoczony jak gówno poczułem jak jadłem tabletkę godzinę to raptem dwóch jajach na miękko. Dlatego albo wrzucamy z samego rana albo chociaż 3h głodówka.

I zaczynam się tu ponownie wypowiadać, bo mam z tym związkiem sporo doświadczenia.
  • 2801 / 361 / 0
@pospolitypijak a np jak mam problemy z tarczycą ( czyli metabolizm powolny jak żółw) i jestem w wc 2x w tyg no chyba że wezme leki na przeczyszczenie by mieć pusty żołądek to co wtedy ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.