Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
A magnez żryj może dłużej ustoisz na nogach z manganem w mózgu.
thomer pisze:Ja wpieprzam magnez gdzie się da i ile się da, zazwyczaj podbieram (częstuję się) od kolegów :) Ale przecież on nie zmniejsza tolerki skąd Ty to wziąłeś?
http://hyperreal.info/talk/rodki-uefekt ... 33621.html
Jednak chciałbym wiedzieć w jakiej skali jest to redukowanie tolerancji. O ile to w ogóle na kotka działa.
PanKot pisze:
Jednak chciałbym wiedzieć w jakiej skali jest to redukowanie tolerancji. O ile to w ogóle na kotka działa.
Chyba jedyną skuteczną metodą na obniżenie tolerancji jest prosta przerwa,u mnie to działa. Nie warto także brać kosmicznych dawek na jeden raz.Jeśli metkat zrobiony z jednej paczki już nie działa to znak,że na razie lepiej sobie odpuścić tę używkę.
Nie widziałem takiego wątku a myślę, że zauważyłem ciekawy efekt.
Kota biorę średnio co trzy tygodnie od roku. Tolerancja wzrosła mi do tego stopnia, że dopiero 2 paczki iv dają mi efekty porównywalne z połową paczki na początku. Przed przygodą byłem strasznie nerwowy, wszystko potrafiło mnie zdenerwować i wybuchałem z byle powodu. Do tego bardzo często trzęsły mi się ręce i miałem fobię społeczną, byłem mało rozmowny. Teraz na trzeźwo jestem dużo spokojniejszy niż rok temu i często mam wyjebane na sprawy, które wtedy potrafiły mnie rozjuszyć, a ciało jest mniej pobudzone. Czy taka zmiana psychiki i fizjologii może być spowodowana zniszczeniem/zmniejszeniem wrażliwości receptorów adrenergicznych dopaminergicznych? I czy możliwe, że nastąpił wzrost tolerancji, również na endogenne ligandy co mnie zaleczyło z nerwicy?
Ma ktoś z Was podobne odczucia do zmiany osobowości?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Teraz po wyzerowaniu tolerki i pukaniu średnio raz na tydzień ilość paczek potrzebnych do udanego kocenia spadła z 5-6 do 2.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.