4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy zwiekszyla Ci sie zauwazalnie tolerancja na metkatynon?
1. Tak, po dlugim waleniu
27
17%
2. Tak, bardzo szybko
86
54%
3. Nie, (wale juz dosyc dlugo)
11
7%
4. Nie, ale nie wzialem tego zbyt duzo
35
22%

Liczba głosów: 159

ODPOWIEDZ
  • 1262 / 17 / 0
Pan Kot tolerkę to zmniejszyć możesz DXMem i nie żrąc innych stimów.

A magnez żryj może dłużej ustoisz na nogach z manganem w mózgu.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
thomer pisze:
Ja wpieprzam magnez gdzie się da i ile się da, zazwyczaj podbieram (częstuję się) od kolegów :) Ale przecież on nie zmniejsza tolerki skąd Ty to wziąłeś?
Z tego topicu ->
http://hyperreal.info/talk/rodki-uefekt ... 33621.html

Jednak chciałbym wiedzieć w jakiej skali jest to redukowanie tolerancji. O ile to w ogóle na kotka działa.
  • 3523 / 51 / 0
PanKot pisze:

Jednak chciałbym wiedzieć w jakiej skali jest to redukowanie tolerancji. O ile to w ogóle na kotka działa.
Moim zdaniem magnez nie obniża tolerancji na metkata co nie oznacza,że powinniśmy go unikać. Magnez jest jak najbardziej zalecany podczas brania metkata, podobnie z innymi suplementami szczególnie elektrolitami z których się wypłukujemy i mogą pojawić się takie nieprzyjemne efekty uboczne jak zimne dreszcze czy problemy z sercem.

Chyba jedyną skuteczną metodą na obniżenie tolerancji jest prosta przerwa,u mnie to działa. Nie warto także brać kosmicznych dawek na jeden raz.Jeśli metkat zrobiony z jednej paczki już nie działa to znak,że na razie lepiej sobie odpuścić tę używkę.
  • 181 / 4 / 0
U mnie zawsze po okolo 4-5 tyg przerwy metkat dziala tak jak na poczatku, bez suplementow, magnezu, witamin czy dextrometorfanu. Z dextro i magnezem i duza iloscia witaminy c wydaje mi sie ze czas ten skraca sie o polowe, ale tak jest w moim przypadku, u kazdego bedzie pewnie inaczej ;d
  • 14 / / 0
Witam.
Nie widziałem takiego wątku a myślę, że zauważyłem ciekawy efekt.
Kota biorę średnio co trzy tygodnie od roku. Tolerancja wzrosła mi do tego stopnia, że dopiero 2 paczki iv dają mi efekty porównywalne z połową paczki na początku. Przed przygodą byłem strasznie nerwowy, wszystko potrafiło mnie zdenerwować i wybuchałem z byle powodu. Do tego bardzo często trzęsły mi się ręce i miałem fobię społeczną, byłem mało rozmowny. Teraz na trzeźwo jestem dużo spokojniejszy niż rok temu i często mam wyjebane na sprawy, które wtedy potrafiły mnie rozjuszyć, a ciało jest mniej pobudzone. Czy taka zmiana psychiki i fizjologii może być spowodowana zniszczeniem/zmniejszeniem wrażliwości receptorów adrenergicznych dopaminergicznych? I czy możliwe, że nastąpił wzrost tolerancji, również na endogenne ligandy co mnie zaleczyło z nerwicy?
Ma ktoś z Was podobne odczucia do zmiany osobowości?
Wszystko co piszę opiera się tylko i wyłącznie na książkowej oraz internetowej wiedzy. Pytania zadaję wyłącznie w celach teoretycznych.
  • 262 / 2 / 0
ja walilem kota 3 lata dzien w dzien, czesto konczylo sie na 5 paczce jednego dnia. co dziwne, nawet kot z jednej paczki kopal zawsze, tylko ze trzymalo krocej, dlatego lecialem po kolejne i kolejnee paczki
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 570 / 8 / 0
po 2miesiaciach 2 paczki naraz smyraly

albo paczka z mokobemidem 150-300
pozniej poznalem alfę %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 267 / 16 / 0
Podobnie jak thalchemist, z tym że "odczuwalne" to nie znaczy satysfakcjonujące.Nigdy nie musiałem co prawda pukać na raz więcej niż 2-paku(a i to nie często) ale czas między kolejnymi strzałami zmniejszał się masakrycznie.
Teraz po wyzerowaniu tolerki i pukaniu średnio raz na tydzień ilość paczek potrzebnych do udanego kocenia spadła z 5-6 do 2.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 240 / 4 / 0
Wg mnie tolerancja jest mniejsza od innych tego typu dragów, aczkolwiek jak chyba każdy keton (głównie mówie o mefie) wymaga on dłuugiej przerwy, żeby ją zbić. Ja brałem raz/dwa na tydzień i tolerka rosła, po miesiącu brałem o 2 tabsy więcej, potem kolejne 2-3, potem przerwa i znow starczała jedna paczka. Poza tym nie rozumiem idei długich ciągów, metkat coprawda to nie mef czy 3-MMC, nie trzeba regenerować serotoniny, ale i tak każda kolejna dawka ciągu jest słabsza i powoduje więcej nieprzyjemnych spraw, i wg mnie to nie wynika nie tylko z tolerancji, tak jest w przypadku większości ketonów a nawet kokaina, która działa za każdym razem, w końcu może dać nam znać, że wyczerpaliśmy limit. Pomijam fakt, że ciągi to ogromne obciążenie organizmu i nawet brakiem snu i jedzenia możemy się załatwić.
  • 181 / 4 / 0
Myslicie ze po 4,5 miesiaca bez kota bardzo spada tolerancja? :D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...