4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 4 / 0
Użyłem tej metody na 1 raz ale zjebałem bo miałem strzykawkę 5 ml zamiast 20, więc po prostu zmieszałem to całe błoto z wodą i zrobiłem filtracje jak z benzą i o dziwo wyszło bezbarwne i jak najbardziej klepiące.
  • 1 / / 0
Siemano mordeczki, zacząłem lekcje młodego chemika. Pierwszy raz zrobiłem syntezę jeffa - dodałem za dużo nadmanganianu(cała reakcja poszła do góry jakby napuchla i się spaliła, kolor po filtracji wyszedł inny niż podany w opisie, a zapach przypominał lody pistacjowe lub mullera pistacjowego. Wypiłem, tętno 115 i ciśnienie 170/100 w spoczynku, 7h bez snu, pobudzenie, gadatliwosc, suchość w buzi, lekka euforia. Wczoraj natomiast pomalutku wszystko robiłem 2 raz, kolor jasny żólty, zapach lekko owocowy coś jak wiśnia lub czereśnia, smak całkowicie inny, ale żadnej fazy nie było, podbiło tylko ciśnienie i tętno. Mam lekka tolerke bo biorę 3cmc z 2x w miesiącu po 5.Czy robię coś źle, czy po prostu Jeff z 1 paczki to dla mnie za mało? Też nie chce nie wiadomo ile tego pić że względu na to podbicie ciśnienia i pulsu.
  • 3455 / 555 / 2
Methcat jest okej ale najlepszy jest ethcat kryształ.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1890 / 423 / 4
lol... rozwiń proszę temat
i nie mówię że ethkat jest zły ;)
DXM
  • 683 / 133 / 0
Metkantynon i.v to dla mnie po morfinie i.v drugi najlepszy narkotyk pod względem wjazdu solo, ale staram się częściej zażywać go p.o plusy są takie, ze mniejsza szansa na wjebanie się w kota a uzależnień już mi starczy, i tez dłużej trzyma, nie trzeba co godzine/dwie dostrzelać, minus to mała biodostepnosc oralnie bodajże tyle co majka p.o jakieś 30%~ wiec kot hukany a pity to taka przepaść jak majka jedzona a hukana
  • 3455 / 555 / 2
12 września 2023DuchPL pisze:
lol... rozwiń proszę temat
i nie mówię że ethkat jest zły ;)
No mi się ethcat kryształ bardzo podobał faza jak na ekstazie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 175 / 30 / 0
12 września 2023xantiago pisze:
Metkantynon i.v to dla mnie po morfinie i.v drugi najlepszy narkotyk pod względem wjazdu solo, ale staram się częściej zażywać go p.o plusy są takie, ze mniejsza szansa na wjebanie się w kota a uzależnień już mi starczy, i tez dłużej trzyma, nie trzeba co godzine/dwie dostrzelać, minus to mała biodostepnosc oralnie bodajże tyle co majka p.o jakieś 30%~ wiec kot hukany a pity to taka przepaść jak majka jedzona a hukana
spróbuj per rectum, polecam w chuj faza zdecydowanie mocniejsza, wchodzi w 3-4 minuty i jest coś ala' wjazd, polecam sprobowac przynajmniej raz na testa, jedyny minus to to że krócej działa
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
@slodkapszczolka ty mnie śledzisz na tym forum? Problem jest w tym ze ja nie lubie w dupe xD a ty wszędzie ochoczo o tym per rectum i.v oczywiście ale p.r jest dla mnie jako faceta dość upokarzające nie wiem dlaczego… ale wlewać sobie dragi w dupe to już dla mnie za dużo, pomimo ze jestem skończonym cpunem który napierdala majke i.v oxy i.v hel i.v i fenta i.v to nic nie będę se w dupe wlewał

PS jak lubisz tak per rectum to zawsze możesz wpaść do I stolicy polski polecam się na przyszłość 😅
  • 175 / 30 / 0
bo per rectum to rzecz święta, w przypadku metkatynonu szczególnie, różnica jest gigantyczna, wiem bo próbowałem milion razu i tak i tak i wiem kiedy działa mocniej xD a co do upokarzania, jak lekarz wypisze czopki to też jest upokarzające? do cholery to tylko mała strzykaweczka której nawet nie czuć w dupie a nie dildos xDDD nigdy nie zrozumiem ludzi ktorzy mowia ze podawanie sobie srodka chemicznego doodbytniczo jest upokarzajace. a co do śledzenia to ostatnio się cały czas udzielasz w praktycznie każdym dziale więc siłą rzeczy na ciebie trafiam XDD
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
Ale czopek to inna sprawa, nie wiem czuje jakies obrzydzenie przed per rectum ale tak wiem ze metkat p.r ma dobra przyswajalność oczywiście nie z autopsji, chociaż lubie pukać kota i.v bardzo polubilem go per os w większych dawkach podoba mi sie czas działania
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.