4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Jak podam p.r mniej stężonego kota to jest mniejsze parcie na zwieracz niż podanie stężonego. np. walisz włąściwego kota i dożucasz przepłuczkę ( z 2 ml ) tego co zostało w kieliszku i się poprawia :D nie boli tak dupa
Ostatnio zmieniony 01 marca 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8103 / 907 / 0
Polecam podanie doodbytnicze,nic nie boli (przynajmniej mnie) a kurwa jaka przyjemność jak ktoś gejem jest mieć pompke w dupie.Nie jestem gejem jakby co :D.Wejście jest świetne,po około 5 min mialem już peak.No i nie trzeba pić tego paskudnego kotka.
Nie bójcie się ludzie,całkiem normalna rzecz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 600 / 68 / 0
do podania pr najlepsza jest strzykawka 100 ml. Ma dluga koncowke ktora jest w miare cienka , wsadzamy ja z lekko podniesiona dupa i powoli dociskamy :) gotowe :)
  • 312 / 12 / 0
Ja zawsze sie wachalem co do podawania czegos p.r, szczegolnie z powodu wsadzania sobie pompki w dupe. Niedawno metkata zapuscilem przez odbyt ze wzgledu na brak checi zapierdalania po igly.

Wrazenia duzo lepsze niz oral, bo przedewszystkim nie wchodzi tak lagodnie i powoli jak przy oralu. Napierdalanie w kabel to calkiem inna sprawa jednak, jak na to nie patrzec, ale odbytniczo to dobra alternatywa jesli lapy poklute, nie ma sprzetu pod reka, igly sie zablokowaly, czy obawa manganizmu.

W odbyt mozna nawet i 20ml wlac i jest spoko, a do i.v trzeba sie pierdolic z mala iloscia wody i dokladnymi filtracjami w celu unikniecia strat.
moor1992
  • 83 / 2 / 0
Muszę przyznać, że podanie p.o. jest bez sensu gdy po p.r. jest naprawdę duużo lepiej! Całość załadowała się w jakieś 15 minutek i lecę :) No i nie czujemy ohydnego smaku kota(chociaż pewnie znajdą się perwersyjni fani którzy uwielbiają ten smak). No i mówienie, że droga podania jest gejowska jest dziwne. Jak można się brzydzić własnego ciała? Może ci ludzie mają wątpliwości do swojej orientacji i ich naturalnym odruchem obronnym jest odrzucanie wszystkiego co mogłoby ich połączyć z orientacją homoseksualną?

edit1.Jedna paka wyszła mi ok. 12ml wody ale stwierdziłem że bezpieczniej będzie wlać ok 30ml dlatego dolałem do kota wody. Tak na wszelki wypadek. Moim zdaniem przy wlewaniu tak małych ilości jak 5,10ml jest duże ryzyko, że dużo stracimy. Trochę popuścimy i ćwierć kota pójdzie się jebać.
Uwaga! Użytkownik michallo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 72 / 0
synapse pisze:
(...)czy obawa manganizmu.
Ładując w dupsztyla też można się tego cholerstwa nabawić.
tekst powyżej =/= prawda
  • 36 / / 0
a czy można metkata zrobionego podstawowym najprostszym przepisem z octem podać p.r i czy nie będzie hehe pieklo ze wzgl na ocet?
  • 499 / 2 / 0
jasne że można, cały czas robię z octem i nic nie piecze.
  • 3523 / 51 / 0
spróbujcie połowę dawki wypić a drugo połowę w tyłek, dziala jeszcze lepiej :-D
  • 1521 / 72 / 0
Jeszcze lepiej zadziała gdy się porządnie wypróżnisz, a nawet zrobisz sobie lewatywę i podasz całość w czoko. To musiał być przypadek że w ten sposób poklepało Cię lepiej niż całość PR.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.