Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
-> co masz na myśli, @RekreacyjnyHarry ?
Ivival pisze:Z resztą wystarczy posiedzieć tu 30 minut i juz wiadomo dlaczego wszyscy sie trują "tym złym metkatynonem!!"
-> co masz na myśli, [mention]RekreacyjnyHarry[/mention] ?
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Tobie też nie powinno, ale nic mi do tego.
NaOH dodajesz do pH mocno zasadowego, nie pół łyżeczki na 720mg.
W takim niema manganu ale jest więcej pseudoefedryny.
04 lipca 2020Covid19 pisze: Po reakcji zostaje tlenek manganu bez względu jakie były proporcje. Bo jest produktem reakcji. W metodzie oczyszczania roztwór chłodzisz do zamarzania, tak samo roztwór NaOH.
NaOH dodajesz do pH mocno zasadowego, nie pół łyżeczki na 720mg.
W takim niema manganu ale jest więcej pseudoefedryny.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.