Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 6 / 0
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
  • 235 / 6 / 0
A jakbym miał się zabrać do tego pierwszy raz?Jem sporo meth od paru lat ale nigdy nie paliłem.Jakbym chciał pierwszy raz to co wysypuje na sreberko(to zmatowane czy nie) i podgrzewam?Jakim ogniem?Jak szybko zachodzi reakcja wydzielania dymu?Nie paliłem nigdy B. ani nic więc stąd pytanie.I najważniejsze jaka dawka meth?(najlepiej wagowo).......................A to Ci wyzwanie:)
  • 2497 / 49 / 0
Numan pisze:
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
Ten sposob jest kiepski, poza tym gram brałna kosztuje tyle samo co gram mety.
Lepsza jest metosda znana z waporyzowania DMT, ktore jest 2-3 razy drozsze ;p
Czyli odcinasz dno plastikowej butelki, zakladasz na powstaly w ten sposob otwor folie aluminiowa z nasypanymi krysztalkami i podgrzewajac delikatnie(tak, zeby nie zjarac) stuff zbierasz opary w butelke(zakrecona). Jak juz w butelce zrobi sie mlecznie sino, wciagasz wszystko w pluca.
Enjoy ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
No, przeważnie się pali na sreberku, gdzieś tam widziałem fotki z ameryki takich szklanych fajeczek. Dym się wydziela po chwili i to przeważnie tak dużo, że ciężko cały złapać więc radzę płomień trzymać na dystans od srebra i kontrolować tę odległość skrupulatnie. Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę. Euforia b. przyjemna, jednak szybciej schodzi no i w ogóle zejście z bańki jest łagodniejsze. Popularna jest to metoda wsród pracowników zakładów samochodowych w Czechach (wiadomości od kumpli z osiedla) bo efektywnie można popracować i się elegancko wyspać na następny dzień (ostatnio zmogło mnie po 6 godzinach od palenia, bez kitu).
  • 16 / / 0
a jakby wziasc to na sposob z crackiem?? fajka metalowa, w srodku popiol z papierosa, na to materiał, podgrzewamy i palimy? nie da rady?
  • 2497 / 49 / 0
Obczajcie ten sposob z butelka, pozwala on na raz sciagnac cala porcje, co daje niezle wejscie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 6 / 0
Teraz bawie się sreberkiem i muszę powiedzieć że nie jest tak źle tylko trzeba dać tyci ogień i zrobić mały kopczyk z czymś jakby kominem ze sreberka. Wciągamy dym rurką z papieru. Niewątpliwym plusem jest natychmiastowa evaporacja i mocne wejście. No i oczywiście nie czuć smaku dymu (zwykle nie jest zbyt super). Lepsze niż żarówka albo te fajki do cracka. No i sprzęt możemy zniszczyć w sekundę. Polecam :cool:
  • 36 / / 0
palenie dale fajniejsze wejscie na bani ale nie trwa tak długo jak wciągane i chce sie palić co pare H wiec naprawde lapiej wciagnąć i jakoś bardziej mi sie to opłaca prawde mowiąc a zwaporyzowałem już duuużo tego gowna
  • 3449 / 121 / 8
Najzdrowiej nie palić ani nie wciągać :p
  • 292 / 5 / 0
jaś pisze:
Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę.
Dlaczego nie podajecie ilości wagowych ? "przyzwoita kreska" to pojecie względne. Dla jednego może byc 50mg a dla innego 200mg.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.