Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 6 / 0
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
  • 235 / 6 / 0
A jakbym miał się zabrać do tego pierwszy raz?Jem sporo meth od paru lat ale nigdy nie paliłem.Jakbym chciał pierwszy raz to co wysypuje na sreberko(to zmatowane czy nie) i podgrzewam?Jakim ogniem?Jak szybko zachodzi reakcja wydzielania dymu?Nie paliłem nigdy B. ani nic więc stąd pytanie.I najważniejsze jaka dawka meth?(najlepiej wagowo).......................A to Ci wyzwanie:)
  • 2497 / 51 / 0
Numan pisze:
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
Ten sposob jest kiepski, poza tym gram brałna kosztuje tyle samo co gram mety.
Lepsza jest metosda znana z waporyzowania DMT, ktore jest 2-3 razy drozsze ;p
Czyli odcinasz dno plastikowej butelki, zakladasz na powstaly w ten sposob otwor folie aluminiowa z nasypanymi krysztalkami i podgrzewajac delikatnie(tak, zeby nie zjarac) stuff zbierasz opary w butelke(zakrecona). Jak juz w butelce zrobi sie mlecznie sino, wciagasz wszystko w pluca.
Enjoy ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
No, przeważnie się pali na sreberku, gdzieś tam widziałem fotki z ameryki takich szklanych fajeczek. Dym się wydziela po chwili i to przeważnie tak dużo, że ciężko cały złapać więc radzę płomień trzymać na dystans od srebra i kontrolować tę odległość skrupulatnie. Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę. Euforia b. przyjemna, jednak szybciej schodzi no i w ogóle zejście z bańki jest łagodniejsze. Popularna jest to metoda wsród pracowników zakładów samochodowych w Czechach (wiadomości od kumpli z osiedla) bo efektywnie można popracować i się elegancko wyspać na następny dzień (ostatnio zmogło mnie po 6 godzinach od palenia, bez kitu).
  • 16 / / 0
a jakby wziasc to na sposob z crackiem?? fajka metalowa, w srodku popiol z papierosa, na to materiał, podgrzewamy i palimy? nie da rady?
  • 2497 / 51 / 0
Obczajcie ten sposob z butelka, pozwala on na raz sciagnac cala porcje, co daje niezle wejscie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Teraz bawie się sreberkiem i muszę powiedzieć że nie jest tak źle tylko trzeba dać tyci ogień i zrobić mały kopczyk z czymś jakby kominem ze sreberka. Wciągamy dym rurką z papieru. Niewątpliwym plusem jest natychmiastowa evaporacja i mocne wejście. No i oczywiście nie czuć smaku dymu (zwykle nie jest zbyt super). Lepsze niż żarówka albo te fajki do cracka. No i sprzęt możemy zniszczyć w sekundę. Polecam :cool:
  • 36 / / 0
palenie dale fajniejsze wejscie na bani ale nie trwa tak długo jak wciągane i chce sie palić co pare H wiec naprawde lapiej wciagnąć i jakoś bardziej mi sie to opłaca prawde mowiąc a zwaporyzowałem już duuużo tego gowna
  • 3449 / 130 / 8
Najzdrowiej nie palić ani nie wciągać :p
  • 292 / 5 / 0
jaś pisze:
Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę.
Dlaczego nie podajecie ilości wagowych ? "przyzwoita kreska" to pojecie względne. Dla jednego może byc 50mg a dla innego 200mg.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.