Myślałem, że to jakiś błąd, do momentu, w którym po tygodniu zrobił kolejny test na którym wyszło to samo xD.
Słyszałem że w tym tygodniu jak robił drugi raz test to jeszcze się żegnal z Krystianem, tylko o co tu chodzi?
Wiem na pewno, że poza lolkiem i obfitą przyjaźnią z Krystianem nic innego nie miało miejsca pływać w jego organiźmie w ciągu tego całego czasu, więc? No właśnie..
Czy jest w ogóle możliwa opcja która zakłada, że meta w moim mieście jest aż tak bardzo bogata w swój skład chemiczny? xd
Pytanie zadane z czystej ciekawości, a po grypsach jakie tu w nocy ujrzałem stwierdzam, że znajdzie się jakiś naukowiec chcący wytłumaczyć tę wypowiedź
Pozdrawiam
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Żadnych tabletek, leków nie stosowano w tym czasie, a jedyne co mogło mieć jakiś wpływ to ewentualne chodzenie kumpla na "odczulanie", aczkolwiek na odczulaniu koleżka był ok. 3 tygodnie przed zrobieniem testów, więc nie wiem czy to o to chodzi
06 stycznia 2020kacpergx pisze: Na tych testach czasem wychodza dziwne wyniki ale 2 razy to raczej nie przypadek. Nie wydaje mi sie zeby ktos dodawal opio do krysztalu predzaj bral jakies leki o ktorych nie pamieta
w USA fentanyl jest potwierdzonym uzupelniaczem, jaki sie stosuje do crystal meth. i jest to opio.
-Ty bo ten znowu przyszedł!
= to mu zbierz z blatu, co zostało.
;)
zaglądałem tu ponad 20 lat temu, poczytać.
Siemanko
abo chill cały dzień, abo brak, czyli na przypale albo wcale
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.