Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 31 / 0
i wjebie się w benzodiazepiny
BS
  • 216 / 6 / 0
Koliber: Mnie JAH wprawia w wstyd spowodowany braniem meth :))) niech spróbuje luba!
ja jak najpierw zapalę to po prostu mi głupio wciągać.
głupio przed swoim sumieniem....
  • 1817 / 110 / 0
u mnie tez to tak dziala ze jak zapale to mi spada cisnienie na syntetyki,ale to u kazdego jest pewnie subiektywnie.
  • 1179 / 9 / 0
derb pisze:
i wjebie się w benzodiazepiny
gzyp pisze:
Ja bym zalecał małe dawki benzo...
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jak ktoś ma tendencje do nadużywania dragów, to często się na małych nie kończy.
Ja bym proponował się po prosu ogarnąć i nie ćpać. Jak się bardzo chce to wcale nie jest takie trudne. :-)
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1179 / 9 / 0
No pewnie - "ogarnij się, nie ćpaj!"
- "ok, już nie będę."

:huh:
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Czy dawka 80-90mg sniffem dla osoby która meth będzie szamać 1 raz,to dawka odpowiednia? Nie będzie mało? Dodam że osoba wciąga często amph.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 2 / / 0
również chciałam sie dowiedziec jaka dawka na pierwszy raz, mialam juz doczynienia z różnymi używkami od czasu do czasu, kumpel w czechach ogarnął meth no i mamy jutro przyjmowac. Ogolnie ile trzeba wziąć żeby było dobrze ? I tez sie zastanawiam czy po tym bedzie mi dobrze z chlopakiem jak sobie to przyjmiemy czy tez bede chciala to poprawic innym syfem typu mefka, amfetamina itp.
'Przestań śnić, zacznij żyć.
  • 16 / / 0
Powtarzanie pytań powinno być zabronione (nie jeden raz już tu były odpowiedzi na te pytania wystarczy poczytać)
Ale odpowiadając czystego pico wystarczy 50mg wciągnięte na pierwszy raz. A tylko 30mg jeśli się pali.
A co do palenia jeszcze to z podkreśleniem ze całość ma pójść w płuca a nie w powietrze.
I dawki też podaje z wagi nie na oko bo jak się mierzy na oko to jeden wielki ...uj jest bo dil np przytnie i zamiast 100mg da 70mg my zmierzymy polowe ktora bd mieć 40% i z 50mg ktore mamy zamiar przyjąć weźmiemy 30 (potem są pisane/mówione głupoty wzielem 100mg wypaliłem na pierwszy raz i prawie nie poczułem)
Bez wagi niema co się zabierać za mierzenie "na oko"
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
  • 1179 / 9 / 0
@Medialnadziwka: wg mnie odpowiednia. Ewentualnie daj setkę.
@idzty: nie dorzucałbym mefa do mety. Tym bardziej biorąc metę po raz pierwszy, bo nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda zwał po meth, a do tego chcesz sobie dorzucić zwał po mefie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.