16 maja 2023Whotego pisze: Jak odróżnić czy to przedawkowanie kryształu czy za mocna faza
I przy jakich objawach dzwonić na pogotowie
Not even once ;)
Czyżby pierwszy raz z „kryształem”? O jaki kryształ panu chodzi? Wiadomo, ze sciecha może porobić w szczególności jeśli sie sypie nie wiadomo co na oko pewnie mati mówił ze kosa
16 maja 2023Whotego pisze: Hej to mój pierwszy post i mam pytanie
A nie widziałem nigdzie tego tematu
Jak odróżnić czy to przedawkowanie kryształu czy za mocna faza
I przy jakich objawach dzwonić na pogotowie
Jak zjesz 1g mocnej mety to raczej karetka na pewno bez tolerki.
mocna faza objawia się psychozą mocną ale przechodzi.
zależy jaki masz jakościowo materiał, waga ciała tolerka itd.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata