Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
A kto z was próbował schodzić z hery za pomocą metadonu? Np. taki system 8 dniowy]
już chyba lepsza byłaby do tego buprenorfina, bo metadonem to trzeba się jakoś nasączać czy coś takiego
W miastach gdzie są programy metadonowe jest o wiele bardziej dostępny niż bupra. Z minusów to to że nie jest łatwo odstawić później sam metadon bo cholernie mocno wpasowuje się w metabolizm i nawet niewielkie zmniejszenie dawki bywa mocno nieprzyjemne.
oxan pisze: no to nie walcie hery na metadon, jak kilku kolegów jest w piachu. to nieekonomiczne, nieestetyczne i po prostu(tu bez obrazy panowie proszę) głupie
skoro na metadonie hery ledwo co czujesz i w dodatku ryzykujesz zapaścią, to nie lepiej byłoby po prostu od czasu do czasu przywalić trochę samej kokainy zamiast tego speedbala?
no pisałem, przeca, bez urazy :-) . po prostu szzkoda towaru. bo na metadonie nic nie działa i ryzyko zapaści jes b.duże. mam takie poczucie humoru. a czysty jestem. może nei jak łza, ale raczej czysty. kąpie się ze 3 razy dziennie przy tych upałach :-p . a zwykle dwa razy oxankowi starcza hahahaha
dwa razy albo trzy razy czyściciel pierdolony :-p
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Hurra, diese Welt geht unter
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem