Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
A kto z was próbował schodzić z hery za pomocą metadonu? Np. taki system 8 dniowy]
już chyba lepsza byłaby do tego buprenorfina, bo metadonem to trzeba się jakoś nasączać czy coś takiego
W miastach gdzie są programy metadonowe jest o wiele bardziej dostępny niż bupra. Z minusów to to że nie jest łatwo odstawić później sam metadon bo cholernie mocno wpasowuje się w metabolizm i nawet niewielkie zmniejszenie dawki bywa mocno nieprzyjemne.
oxan pisze: no to nie walcie hery na metadon, jak kilku kolegów jest w piachu. to nieekonomiczne, nieestetyczne i po prostu(tu bez obrazy panowie proszę) głupie
skoro na metadonie hery ledwo co czujesz i w dodatku ryzykujesz zapaścią, to nie lepiej byłoby po prostu od czasu do czasu przywalić trochę samej kokainy zamiast tego speedbala?
no pisałem, przeca, bez urazy :-) . po prostu szzkoda towaru. bo na metadonie nic nie działa i ryzyko zapaści jes b.duże. mam takie poczucie humoru. a czysty jestem. może nei jak łza, ale raczej czysty. kąpie się ze 3 razy dziennie przy tych upałach :-p . a zwykle dwa razy oxankowi starcza hahahaha
dwa razy albo trzy razy czyściciel pierdolony :-p
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Hurra, diese Welt geht unter
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.