Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1526 / 532 / 0
Nie mam w stacjonarkach innych dyso niż wymienione, a zamawiać nie będę.
  • 5075 / 871 / 0
Ktoś tu pisał że słabe miał wizuale na zamkniętych oczach .
Ja w połączeniu z 300 mg dexa swego czasu sobie normalnie filmy oglądałem pod powiekami z muzyką na uszach .
Ogólnie jest to uznawana za jedną z najbardziej wizualnych i przyjaznych tryptamin wręcz imprezowa.
4 ho mipt może bardziej wizualny był jak był dobry rzut , ale też bardziej introspekcyjny i wziąłem większą dawkę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 314 / 53 / 3
@ledzeppelin2 a ile brałeś 4-ho-met z tymi 300 mg dexa?
  • 329 / 100 / 2
@ledzeppelin2
Ja w mixie z ketaminą też oglądałem filmy pod powiekami, ale gdy ketamina nie działała to widziałem tylko czerń. Ale to może przez moją tolerke na psychodeliki, bo przed tripem troche popalałem DMT, a tydzien wczesniej też jadłem psychodelika
  • 757 / 114 / 0
ile tego wziąć optymalnie żeby było fajnie? miałem kiedyś rekonesans z tabletką ś.p. LL 20mg i było nieco płytko, nieco dziko, ale ogólnie bardzo miło

obecnie tolerka wyzerowana i rozmyślam coś z zakresu 30-50mg
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1526 / 532 / 0
Jak traficie coś takiego stacjonarnie w Niderlandach to odradzam, nie ma informacji o dawce (wg sprzedawczyni 80mg) i kompletnie nie działa, wypite na raz a tolerka na sajko prawie zerowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 757 / 114 / 0
80mg to by tak wyjebało z papci, że aż się uśmiechnąłem na samą perspektywę, nie ma opcji żeby takie dawki sprzedawali jako pojedyńcze strzały
  • 1526 / 532 / 0
Babka mówiła, że to na dwa razy jest. Ja wypiłem niecałe pół shota będąc pod wpływem 2-FDCK, nie chciałem tak dużo i trochę się wystraszyłem. Dwie godziny później nic nie posmyrało, to dojebałem resztę. Zero efektów.
  • 213 / 12 / 0
Próbował ktoś może Małpie tabletki z krainy wiatraków? 21mg?
Nigdy nie jadlem, za to oststnio jadlem trufle i flubromazepam to poczekam...
Co sądzicie o dawce 32mg?nie będzie za słabo dla doświadczonego psychonauty z małą tolerką?
Pozdrawiam, ludziska💚
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 757 / 114 / 0
mówisz o tabsach LL (zielone z tego co pamiętam) czy coś innego? tamte działy jak powinny
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.