wrzucilem gram do 100ml i ok.20% sie nie rozpuscilo, plywaja jakies grudki.
Zacząć od próby uczuleniowej a później 10mg w nos? :-D
skoro mozna to waporyzowac to mozna na tym zrobic maczanke? :cheesy:
Co do maczy: topic43011.html
ja nie wiem w jakiej postaci jest ten sort, moze trzeba do freebase sprowadzic zeby palic,
Metoda podania: palenie z lufki
ilość: ok. 13/15 mg
Jestem mocno spizgany MJ, cały stuff schodzi na 2 buchy.
Nagle strach, wyjebuje mi lufke z rąk, nie wiem gdzie jestem, po co i co robie.
Serce napierdala jak pojebane, ciśnienie rozrywa głowe. STRACH i panika.
Na szybkości alpra, inne benzo, hydroksyzyna, i migusiem do łóżka, potężne schizy, właściwie to żegnałem się z życiem, no cóż :D
Niby ciekawa substancja, ale trzeba uważać i to bardzo, co również słyszałem z forum ale trzeba sie było samemu przekonać.
PS. Kolega po sniffie ok.17/20 mg powiedział, że za grubo, i się zgrzygał.
eso pisze:zrobilem tego w nocy w 2h ok. 60mg, rozpuszczone w spirolu i wrzucane pod jezyk a potem polykane. efekty byly bardzo subtelene, do tego palilem maczanke z mmb-chminaca i zadnej kary nie dostalem ani nic.
skoro mozna to waporyzowac to mozna na tym zrobic maczanke? :cheesy:
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.