Chcialbym znowu walnąć 5-meo-amt ale boje sie troche że coś mi odwali i zrobie sobie lipe ponieważ mieszkam z kimś a po drugie boje sie o temperature mojego ciała po amt jest ona bardzo wysoka :/
Co mam zrobić zeby nic z wymienionych nie mialo miejsca?
Bo to co ja miałem wyglądało jak proch z cegieł lub coś podobnego i waliło strasznie kupą.(tylko bez jaj że kupe dostałem lub coś hahaha)
To normalny zapach?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Pwnie na stronie sie pomylili ;D
Kolor czystej substancji to albo białoszary leciutki albo ewentualnie do tego dochodzi lekki róż i to wtedy nie mal na pewno to.
Dawkowanie 2 mg do 4 mg doustnie
Czas działania 12 do 18h wchodzi po godzinie.
Nazwa potoczna wyrocznia.
Mieszanka działania 5 meo dmt z aMT.
Stymulacja euforia wrażenie mroku.
Psychodela jest, przedawkowanie może kończyć się zgonem w konwulsjach.
To substancja silna to co wszyscy opisujecie w tym wątku to wyjebka na maksa.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.