Chcialbym znowu walnąć 5-meo-amt ale boje sie troche że coś mi odwali i zrobie sobie lipe ponieważ mieszkam z kimś a po drugie boje sie o temperature mojego ciała po amt jest ona bardzo wysoka :/
Co mam zrobić zeby nic z wymienionych nie mialo miejsca?
Bo to co ja miałem wyglądało jak proch z cegieł lub coś podobnego i waliło strasznie kupą.(tylko bez jaj że kupe dostałem lub coś hahaha)
To normalny zapach?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Pwnie na stronie sie pomylili ;D
Kolor czystej substancji to albo białoszary leciutki albo ewentualnie do tego dochodzi lekki róż i to wtedy nie mal na pewno to.
Dawkowanie 2 mg do 4 mg doustnie
Czas działania 12 do 18h wchodzi po godzinie.
Nazwa potoczna wyrocznia.
Mieszanka działania 5 meo dmt z aMT.
Stymulacja euforia wrażenie mroku.
Psychodela jest, przedawkowanie może kończyć się zgonem w konwulsjach.
To substancja silna to co wszyscy opisujecie w tym wątku to wyjebka na maksa.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.