Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 162 / 4 / 0
Elo to znowu ja
Chcialbym znowu walnąć 5-meo-amt ale boje sie troche że coś mi odwali i zrobie sobie lipe ponieważ mieszkam z kimś a po drugie boje sie o temperature mojego ciała po amt jest ona bardzo wysoka :/
Co mam zrobić zeby nic z wymienionych nie mialo miejsca?
  • 2362 / 28 / 0
ćpać zimą na odludziu
BS
  • 162 / 4 / 0
Sory za lekki spam ale jak 5-meo-amt pachnie/śmierdzi?
Bo to co ja miałem wyglądało jak proch z cegieł lub coś podobnego i waliło strasznie kupą.(tylko bez jaj że kupe dostałem lub coś hahaha)
To normalny zapach?
  • 438 / 6 / 0
Nie . Widocznie już ktoś zadbał o to byś nie narobił sobie lipy i nie wzrosła Ci temperatura ciała
  • 118 / 1 / 0
Czy ktoś miał styczność z blotterem 4g?
  • 766 / 133 / 6
Raczej 4mg. To spora dawka, przyjrzyj się temu bliżej tutaj -> http://psychodelik.pl/joomla/index.php? ... &Itemid=10
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 118 / 1 / 0
Ah no faktycznie raczej 4mg :P
Pwnie na stronie sie pomylili ;D
  • 2942 / 1593 / 35
Witam czyli w skrócie
Kolor czystej substancji to albo białoszary leciutki albo ewentualnie do tego dochodzi lekki róż i to wtedy nie mal na pewno to.
Dawkowanie 2 mg do 4 mg doustnie
Czas działania 12 do 18h wchodzi po godzinie.
Nazwa potoczna wyrocznia.
Mieszanka działania 5 meo dmt z aMT.
Stymulacja euforia wrażenie mroku.
Psychodela jest, przedawkowanie może kończyć się zgonem w konwulsjach.
To substancja silna to co wszyscy opisujecie w tym wątku to wyjebka na maksa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.