4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 355 / / 0
to prawda ze jak mefik soie troche polezy to traci na mocy? jesli tak to sa jakies sposoby przechowywania by tego uniknać?
  • 119 / 2 / 0
GG Allin pisze:
Po ostatnim mefieniu nie mam ochoty na mefa w ogóle (przynajmniej na jakiś czas), zugi się skończyły, wraz z przerwami objawy odstawienia oraz zmniejszenie się tolerancji co skutecznie odciąga od ponownego brania, przynajmniej u mnie.
Kiedy ostatni raz zapodawałeś sobie mefa?

Ja czuję dokładnie tak samo przez pierwsze kilka dni po maratonach, mam wrażenie jakby mefedron mi się znudził i zupełnie go już nie chcę. Później ochota na ponowne wrzucenie jest uwarunkowana tym, jak wspominam wrażenia z ostatniej bani na mefie. Ciśnienie na powtórkę raz jest słabsze, mniej uciążliwe, a raz cholernie mocne, mimo wszystko ostatecznie zawsze powraca w zdowojonej sile... eh
  • 2497 / 49 / 0
Wydaje mi sie, ze 400mg na raz to grubo ponad mozliwosci podawania donosowego, od pewnej ilosci nadmiar wchlania juz sie tylko przez splyw i z ukladu pokarmowego, tak jakby byl podany doustnie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Tak, dlatego spływy najkorzystniej zapijać niewielkimi ilościami wody. Ja osobiście przy każdej kresce trzymam spływ przez kilka minut, próbując jeszcze pokołysać tą mieszanką w jamie nosowej i po czasie połykam "smarki", łykam wody i kontynuuję FRUWANIE ;)

Generalnie z mało stratnym wykorzystywaniem towaru musi iść w parze wyobraźnia i trochę wiedzy, no chyba, że ma się w chuj towaru więc można sie bawić.
  • 355 / / 0
trass pisze:
Tak, dlatego spływy najkorzystniej zapijać niewielkimi ilościami wody. Ja osobiście przy każdej kresce trzymam spływ przez kilka minut, próbując jeszcze pokołysać tą mieszanką w jamie nosowej i po czasie połykam "smarki", łykam wody i kontynuuję FRUWANIE ;)

Generalnie z mało stratnym wykorzystywaniem towaru musi iść w parze wyobraźnia i trochę wiedzy, no chyba, że ma się w chuj towaru więc można sie bawić.
w moim przypadku te małe ilosci wody to min 1 l

to prawda ze gdy mefik sobie polezy to traci na mocy?
  • 350 / 4 / 0
Ktoś tutaj stronę wcześniej pisał "znając życie to jako koks będzie puszczany mefedron" (jakoś tak) i stało się ;]
U mnie na mieście debile ćpają koks ,kupują go za 200zł i jarają się, że nigdy w życiu mocniejszego nei walili i ostro ich wypierdala z butów i w ogóle ,że wszystko przy tym się kryje %-D
Dobre loty im ktoś robi tak po prawdzie mieszać mefedron ze środkiem znieczulającym to dopiero jest biznes na gówno-wiedzących mądrzących się.
  • 2179 / 30 / 0
to dobry biznes jest bo nie da sie ukryć że nawet pomieszany 50:50 da lepszy efekt niż ten polski tynk koksem jedynie zwany
  • 16 / / 0
Ma ktos nazwe srodku znieczulajacego z ktorym mieszaja niektorzy dilerzy robiac z mefa koks? Powaznie pytam %-D
  • 519 / 2 / 0
lidokaina, benzokaina - nie wiem czy tego używają, ale to się z pewnością nada.
  • 627 / 7 / 0
RÓŻNE CYTATY pisze:
Co powiecie o kolesiu, który sypie 100mg mefedronu, dzieli to po -+30mg, wciąga kolejno w odstępach 5-minutowych 30mg, 30mg, 30mg i twierdzi, że jest to metoda "na speeda" przy czym lata jak poparzony?

Aktualnie snortem pełen odlot uzyskuję sypiąc sobie mierzone 200mg przy relatywnie dobrym towarze i przy dosyć wysokiej tolerancji. Czy zdarzyło się komuś przedobrzyć krechę i kroczyć na "gumowych nogach", czy są tu zwolennicy takiego dawkowania?
Pierwszego sposobu nie preferuję. Co do miękkich nóg to nie miałem, lub może, ja większy wjazd nazywam jako "noł gravitejszyn" bo po prostu przemieszczam się jak duch "tak jakby nad ziemią" lub jak na "obłoczku przyjemności".

100-120 w klame, 150 do papy. Dobra zabawa ze 3 godzinki a potem dorzucacie jak kto preferuje. Przynajmniej ja tą drogę polecam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.