jeżeli zjazd po mefedronie jest dla Ciebie bardzo uciążliwy (w moim wypadku straszne ciśnienie, uczucie gorąca, rozdrażnienie i walące serce), a benzo nie za bardzo pomagają - polecam gorąca neuroleptyki.
dostałem jedną wielką pigułę kwetiapiny (bodajże 200 lub 400mg), pokruszyłem na kawałeczki i okruszek wielkosći 2 łebków od zapałek, zjedzony na kilkanaście minut po ostatnim planowanym zapodaniu mefa działa rewelacyjnie - ciśnienie w dół, ciepły sen przychodzi momentalnie. minusem jest długość działania tego neuro - jeżeli przegnie się z dawką (a to nie trudno, bo to mocne gówno) to na drugi dzień ciągle będziemy trafienie jednym z silniejszych psychotropów ;)
a dostać można od znajomych leczących się psychiatrycznie na schizo/jakieś sprawy psychotyczne.
wiem że post może być mało wartościowy, ale jestem wciągnięty i postanowiłem podzielić się dobrą nowiną.
pozdrawiam.
- ból nie jest mocny, pojawia się przy wysilaniu lewej ręki, naciskaniu na klatkę (tak pod cycem), przy mocniejszym nacisku lub większym wysiłku promieniuje aż do pleców,
- chyba sprzyja temu ilość, bo z tego co pamięta to albo dorzucał (pierwszy raz, donosowo i zjedzone), albo dawkę dość znaczną przyjął (drugi raz - ze 300 mg metylonu na raz wypite), generalnie jednak nie były to jakieś maratony z pobieraniem 1g czy jakichś takich ilości,
- na sesji zdarzało mu się pobrać też GBL, mj i alko. Najbardziej podejrzane wydaje się to ostatnie, ale jakoś ciężko sobie odmówić browarka jak faza się już kończy (łatwiej po tym zasnąć i humor zdecydowanie się poprawia),
- widziano że na zagranicznych forach też pojawiły się takie przypadki, nie było jednak jakichś konkretnych wskazówek co z tym zrobić, jedynie dość ciekawe podejrzenie, że sort może być czymś zanieczyszczony.
Ktoś, Kto Nie Jest Mną prawdopodobnie odpuści sobie ketony, ale ma jeszcze co nieco w zanadrzu i kusi go.
A, no i w ogóle : witam!
Pozdrawiam!
[ external image ]
ej, zawsze wciagalem, nigdy nie jadlem. po jakims tam juz czasie wciagalem 200-250. wypilem 450 - porobi? juz jest lekki speed, ale jak dla mnie do sniffa to sie nie umywa, nie wiem co ludzie w tym widza.
edit. no dobra, dosyc ciekawie mnie wyjebalo, szkoda tylko ze tak duzo trzeba.
25mg na pierwszy strzal bedzie dobrze? zakladam ze tak.
fajnie mixuje sie z benzo? zakladam ze tak.
jaka jest rozpuszczalnosc i ph roztworu? zakladam ze bardzo dobra i neutralne.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.