4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Ale na podejrzanie wyglądający stuff dobry do rozwiązania wątpliwości.
  • 53 / / 0
A jak koks na serducho siada? Bo mefedron to mnie pozamiatał przy ćpaniu dość dużych ilości, ale tylko raz na tydzień . Kurde no nie wyobrażam sobie życia bez "euforyków". Może to wkrętka. Muszę umysł zająć myślą, że jest taka kokaina i że kiedyś odłożę kupę kasy i pofruwam;). Wkurwia mnie, że się organizm mój nie dostosowuje. Przy moim ćpuńskim łbie to tragedia. Piguły mnie dobrze robiły :heart: :-p :cool: powiedziałabym, że zajebiście. Wrzucałam nawet po 8 i mi się nic nie pierdoliło. A teraz co nie spróbuje w większych ilościach to zgon:/
Wiem, że nie do końca na temat, ale musiałam się pożalać...

Kolega N. pisze, że wrzucał koksik przez kilka miesięcy, a z tego co się mefomaratończycy wypowiadali forma po mefie spada dość szybko. to chyba też jakiś wskaźnik jest.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez LucyintheSkywithDiamonds, łącznie zmieniany 1 raz.
"Im wyżej się wznosimy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać." F. Nietsche
"Lepiej być władcą w piekle, niż służyć w niebiosach". J. Milton
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ckrrr »
Opis na 99% mefedronowy. I wyglad i dzialanie.
Po pierwszym razie moze sie wydawac, ze trzyma kilkanascie godzin, a do tego dochodzi wkret i uwazna obserwacja siebie, w stylu " co to ku*wa bylo? co sie stanie?" itp
Te kilkanaście godzin to raczej czas w jakim odczuwałam jakiekolwiek skutki wciągnięcia tego.
wystarczy,ze nastepna porcja nie bedzie wygladala i działała...
Będę raczej zwracać uwagę na wygląd, zapach etc, bo działania raczej już nie chcę doświadczyć :D, napewno nie w takich okolicznościach, nie małych problemów mi to narobiło :/
Dziękuję w każdym razie za rozjaśnienie mi kilku kwestii.
Tak czy tak jestem zadowolona , że mój pierwszy raz z mefedronem skończył się tak lajtowo jak na ilość jaką mi zaserwowano i okoliczności nie łagodzące :D
Uwaga! Użytkownik ckrrr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 48 / 0
Moze w chuj zanieczyszczona metaamfetamina? Czas dzialania by na to wskazywal, ale wielkosc porcji nie pasuje.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
wątpliwości rozwiane, mefa nawet nie wypada porównywac do koksu. Jedyne co na plus to cena, choc w sumie i tak dla mnie jego wydajnosc jest b.niska
love wd

yo, ninja, go !
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Co do tematu to moge tylko zaoferowac opisanie czegos takiego:
kokaina = brak "wyjebania" (znaczy takiego sztucznego ,typu feta ,mdmx ,mef itp.) typowo "naturalny" haj (tlyko takie slowo mi pasuje) ,taki chilloucik (to uczucie miekkosci:D) , banan na ryju (zaleznie od preferencji ogolnie od S&S) ,oczy dosyc duze, idzie sie spac jak pusci (noo chyba ze z cisnienia ktos na jeszcze nei wytrzymuje to wtedy nie :%) ,a wada jedynie to czas dzialania ,- (ceny nie uwazam za wade tylko wtedy kiedy koko jest naprawde "czystawe" wtedy nawet taki gramulec na troche starcza).

mefedron = wypeirdolenie (przez to "wejscie" przy sniffie przypomina nawet troche MDM.) , banan na ryju (takie ujebanie) , oczy jak 5 zl (moze troszke wieksze :%) , pierdolenie smetow tudziez glupot ,roztelepanie na wejsciu (cos a'la fettucci) ,czas dzialania hmm ? na poczatku to male dawki (100-150 mg sniff) walily z 3 godziny moze nawet 4 ,ale po jakims czasie walac 250 mg na sniffa robilo mnie na 1,5-2 godziny :) ,zjazd: nie odnotowalem ani razu ,a mefilem sporo :% (w ogole wg. mnie pojecie zjazd zalezy tlyko od nas samych [w tym glownie S&S]) przy poczatkowych uzyciach gram czystego sortu strarczal na 2 dobre melanze, a ponziej na 1 melanz gram to bylo tak "srednio" bardzo srednio wrecz :% )

Ogolnie wg. mnie mef to zabawka od czasu do czasu ,natomiast koko ,o kazdej porze dnia i nocy :%
koko ma swoj urok przez ten caly chillout i brak takiego porobenia jak przy innych drugsach.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Kokaina=naturalny high? Chyba dostales zajebiscie ochszczona koke.

Wyjebanie po koksie (dobrym) jest duzo mocniejsze (euforycznie) od mefa. Nie ma tak zajebistej dezorientacji jak przy mefie. Euforia po koksie przerasta mefa o kilka dobrych razy. Cisnienie na kolejna kreche jest takze duzo silniejsze i o tym uczuciu nie zapomina sie do konca zycia, nie mowiac juz o cracku (ktorego nie probowalem).
Po sprobowaniu koksu niemal kazdy drag traci swoja poprzednia wartosc. Kupilem 1.5 grama dobrego koksu, naprawde czystego i po skonczeniu wora, pojecie euforia nabrala calkiem innego znaczenie. Nie wyobrazam sobie lepszego high'a jak przy wejsciu koksu i tyle. Koks nie wypierdala tak gal jak mef przy pierwszym snifie, ale po kilku krechach galy sa na maxa rozjebane, a przy mefie odwrotnie, z kazda krecha galy normalnieja.

Wielu ludzi twierdzi, ze wejscie po koksie i.v jest przyjemniejsze niz po herze i.v, wiec sam sobie odpowiedz gdzie tutaj mef.

Opinia:

Mefedron: dobra ale dretwa euforia wyjebujaca w kosmos, gwaltowne wejscie, potezna (przyjemna) dezorientacja.

Kokaina: niezastapiona euforia, poczucie niewyobrazalnej zajebistosci i wejscie (wyjebujaca mniejsze niz mef, ale euforycznie silniejsze, duzo silniejsze)
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2010 przez moor1992, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
moor1992 pisze:
Kokaina=naturalny high? Chyba dostales zajebiscie ochszczona koke.
Chyba zle zrozumiales flashback'a po prostu, cięzko to okreslic ale po koksie nie ma takiego chemicznego walnięcia jest wlasnie tak naturalnie
moor1992 pisze:

Wyjebanie po koksie (dobrym) jest duzo mocniejsze (euforycznie) od mefa.
masz racje ale jedno nie wyklucza drugiego ;)
koksowa euforia jest taka oczywista, po prostu nagle stajesz sie szczesliwym człowiekiem a przy mefie nie da sie zapomniec, ze jestes "zrobiony" czyms, mysle, ze o to mu chodzilo
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
@moor1992 - nie jestem tutaj po to by sie sprzeczac kto ma czystszy koks bo nie o to tutaj chodzi ;]
Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisalem a nie od razu pokazujesz jakie to ty masz dojscia, to nie miejsce na spory tylko na wlasne zdanie na temat porownania tych dwoch substancji :)

Co do pojecia "naturalny high" - chodziło mi o euforie ze nie czujesz sie WYJEBANY chemicznie substancja (mef. amf. mdm.)

Swoja droga to koks ktory ogarniam sprawdzalismy parokrotnie na Ez'cie ma sie zazwyczaj miedzy 3 a 4 gwiazdka na 5 mozliwych (na oko 60%).
Takze prosze cie uwagi o chrzczonym koksie zachowaj dla kogos innego, bo koks ktory dostanie osoba ktora rozrzuca go dalej tez jest chrzczony ;) (mniej lub bardziej) i to ZAWSZE ALE TO ZAWSZE ,masakrator koka ma okolo 50-60% czystosci ,bo to na ulicy od dilca nawet jak nie ma w tym slepiej albo mefa to ma 30% MAX ale to juz jest naprawde jak na ulice KOCUR bo zazwyczaj konczy sie na 15-20%) (1 albo 2 gwiazdki na EZ'cie)
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2010 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
hehe jaki agresor :o) widac ze dzis koksik nie był robiony ;)
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie

Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.

Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"

W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.