ODPOWIEDZ
  • 3206 / 175 / 0
Jak dla mnie nie ma sensu - I.M. metylonu będzie identyczne do p.r.. Sam nie próbowałem, ale

1. powinno działać
2. będzie dłuższy wjazd niż przy i.v.

dlaczego nie polecam? efekty, dawkowanie, wjazd etc. identyczne będą jak przy p.r., rozumiem np. domięśniowo morfinę zamiast p.r. ale ketonów, wierz mi, nie ma sensu. Efekt jest identyczny jak przy p.r. a ryzyko duuuużo mniejsze.

Przy p.r. jest zajebisty wjazd. Jak przy I.V. i oral też, zresztą :P
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 5 / 0
Wrzuciłem oral i było przyjemnie jednak okazało się że kolega a urodziny w klubie jazzowym. %-D Ale i tak bardzo mi się miło płynnie i przyjemnie rozmawiało na raz z ludźmi z kilku stolików ;p
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 174 / / 0
lepszy sposob oral czy sniff ?
  • 2334 / 9 / 0
Oral. Ciężko poszukać?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1252 / 4 / 0
A jak w koncu z paleniem Metylonu ? No bo niedawno na cutwidziałem ze ktuś oferował Metylon w krysztel i jeszcze chuj go reklamował jako do vaporyzancja
Ja palilem i dawalem rade ale oral i tak jest najlepszy. Buch o tyle dobry, ze szybko i intensywnie dziala, sniff to strata materialu.
lepszy sposob oral czy sniff ?
Na kazdej stronie to samo idiotyczne pytanie.
Zgadzam się w pełni, wg. mnie ma w sobie zarówno coś z M1 jak i z 4MMC.
Ma, ma ale blizej mu do m1.
Rowniez zgadzam sie - MDMA jest przereklamowane. Ketony jak 4-mmc, 3-mmc i m1 duzo bardziej mi pasuja.
  • 174 / / 0
troche mnie rozczarowal przy dawce 200mg gdzie krysztal ory MDMA przy tej dawce wyrywa z kapci , dopiero dawka z rzedu ok 400mg wywolala usmiech na twarzy :-D ten typ tak ma czy lipa material? dodam,big krysztal
  • 2334 / 9 / 0
No bo dawkowanie metlonu jest ok. 2x większe niż MDMA. :wall:
Skąd wy kurwa bierzecie takie pytania? Przeglądnijcież wątek zanim coś napiszecie.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 992 / 25 / 0
Próbowałem 170mg i muszę powiedzieć że o wiele bardziej podoba mi się od np 130mg MDMA. Oralnie wchodzi leciutko i gładko. Bardzo przyjemnie się rozkręca, nie jest to taki obuch jak w przypadku MDMA. Faza przypomina w tą po 3-MMC ale z tych pierwszych sortów (3mmc w tym wypadku to jakieś 30% potencjału motylka). Dorzutki działają, ale krótko - najlepiej wrzucić ok 200mg a po 30 min jeszcze dorzucić ze 100-150mg. Potem nie warto.
Polecam, ja następnym razem lece 250mg ;)
  • 2876 / 99 / 0
Spróbuj iv, wejście jest obezwładniające.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 992 / 25 / 0
IV nie, ale p.r. spróbuje :p
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.