1. powinno działać
2. będzie dłuższy wjazd niż przy i.v.
dlaczego nie polecam? efekty, dawkowanie, wjazd etc. identyczne będą jak przy p.r., rozumiem np. domięśniowo morfinę zamiast p.r. ale ketonów, wierz mi, nie ma sensu. Efekt jest identyczny jak przy p.r. a ryzyko duuuużo mniejsze.
Przy p.r. jest zajebisty wjazd. Jak przy I.V. i oral też, zresztą :P
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
A jak w koncu z paleniem Metylonu ? No bo niedawno na cutwidziałem ze ktuś oferował Metylon w krysztel i jeszcze chuj go reklamował jako do vaporyzancja
lepszy sposob oral czy sniff ?
Zgadzam się w pełni, wg. mnie ma w sobie zarówno coś z M1 jak i z 4MMC.
Rowniez zgadzam sie - MDMA jest przereklamowane. Ketony jak 4-mmc, 3-mmc i m1 duzo bardziej mi pasuja.
Skąd wy kurwa bierzecie takie pytania? Przeglądnijcież wątek zanim coś napiszecie.
Polecam, ja następnym razem lece 250mg ;)
Po dzisiejszym robię przerwę
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.