MDMA działa są serotoninę A meth chyba na dopaminę.
Ma ktoś jakieś doświadczenie z czymś takim.
Trochę brakuje przyspieszenia w MDMA czasami.
Co prawda nie próbowałem z amfetamina jeszcze a wiem ze tak można.
Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
eliot pisze:Blue_Berry niezgodze sie z tym stwierdzeniem ze po kresce meth-y jest gownianie.Ja praktykuje tylko ten sposob podania i jestem bardzo,bardzo zadowolony.Po 100mg meth-y,czystego krysztalu,pokruszonego i wciagnietego jest zajebiscie .Wole te droge podania od palenia jej. I.V nieprobowalem,ale na pewno jest wypierdol,mimo wszystko kreska czystej meth-y robi robote,koniec kropka ;)
MDMA napieprzam dzień w dzień od trzech miechów i nie szczędzę sobie. Fakt jest taki, że noce mam nieprzespane ale jest mi OK
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:Mantra2121, przeczytałem kilka Twoich postów i zastanawiam się czy Ty naprawdę istniejesz.
Od trzech miesięcy codziennie łykasz piguły lub kryształy z MDMA? To ciekawe, albo wkręcasz, albo długo żyć nie będziesz.MDMA napieprzam dzień w dzień od trzech miechów i nie szczędzę sobie. Fakt jest taki, że noce mam nieprzespane ale jest mi OK
Mantra2121 pisze:I teraz pewnie spadniesz z krzesła ale od 8 smej nad ranem spożyłam 3gr i żyje. Popijam piwo więc nie ma zagrożenia
Mantra2121 pisze:nie bądź taki nieufny
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata