Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Samych snow po mj nie pamietam ale miewam bardzo dziwne stany. klade sie do lozka w sluchawkach slucham muzyki i nagle upalenie laczy sie z wchodzeniem w sen. wtedy sie jakby budze, ale dalej spie. nie jest to swiadomy sen, bo je przerabialem, cos zupelnie innego
  • 74 / 14 / 0
Oprócz tego, że jakość moich snów (klarowność, długość, szybkość zasypiania) to większej różnicy nie widzę
  • 1 / / 0
Snów po mj nie pamiętam ale na odstawieniu na pare dni zawsze mam portyte sny :D
  • 12387 / 2409 / 0
U mnie to zależy od tego, co palę wieczorem. Jeśli Indica, to zasypiam w moment i nie mam snów (albo nie pamiętam). Jeśli to bardziej Stativa, to mam problem z zaśnięciem, ale sny są i pamiętam.
  • 2536 / 589 / 0
Fakt, po mj nie mam snów albo ich nie pamiętam, szkoda bo pewnie muszą być ciekawe :korposzczur:
Delikatnie offtopujac opiszę co mi się kiedyś przydarzyło. Po buchu zalozylem słuchawki w łóżku i odpaliłem jakąś "muzykę" 432Hz która ma niby wzmacniać fazę czy coś. https://m.youtube.com/watch?v=IE9TCwSFeIU coś podobnego do tego. Leżałem z zamkniętymi oczami i cały czas widziałem jakieś kilku sekund owe sceny,płynne, i bardzo realistyczne, np ujęcie "z drona" nad lasem i różne inne. Fajna sprawa :)
  • 3 / 1 / 0
A ja normalnie pamietam swoje sny 😁
  • 55 / 7 / 0
U mnie i u wielu ludzi powoduję słabszą pamięć snów.
marihuana również skraca fazę REM czyli tą w której pojawiają się sny.
Powstało na ten temat wiele artykułów w internecie bazujących na badaniach naukowych. Wystarczy wpisać w duckduckgo i cała skarbnica wiedzy stoi otworem ;D
  • 1025 / 382 / 0
Jakiś pokurwiony sen dzisiaj miałem, wziąłem przed snem zgarnąłem z kupki tytoniu co tam zielone wystawało, resztki wjebałem do lufki i opaliłem ją na koniec. Poszedłem spać, śniło mi się, że mój kumpel skołował morfinę, tylko, że wyglądała jak haszysz. Ulepiłem z tego najmniejsze grudki jakie się dało gołymi palcami, wciągnąłem nosem takiego brązowego szczurka i nagle poczułem... TURBOPOBUDZENIE XD

Wyjąłem wszystko z nosa "póki się nie wchłonęło do końca" i nosiłem w kieszeni takiego długiego gluta z haszo-morfiny i smarków, potem w pracy jak robiłem się zmęczony to wsadzałem to na chwilę do nosa i już miałem kopa XD

W dodatku to był jeden z tych snów, które trwają całymi dniami, pamięta się setki detali i po obudzeniu ciężko jest uwierzyć, że to prawdziwy świat.
  • 74 / 4 / 0
No moje sny są w większości o przeszłości, stare czasy, lub teraźniejsze jak się czymś stresuje.

@TymekDymek
Naprawde masz takie długie sny? I pamiętasz w nich szczegóły? Nigdy czegoś takiego nie miałem.
  • 125 / 22 / 0
Mi po samej mj śnią się normalne sny i zazwyczaj je pamiętam, co innego jeśli dochodzi alkohol. W tym tygodniu po zjaraniu śniło mi się, że idę umyć ręce, a tam zamiast zlewu, pomarańczowa torba z pyszne, a w tej torbie głowa Trumpa, odkręciłem kran i woda na te głowę leciała.
Śniło mi się też, że mój znajomy obciął sobie scyzorykiem kciuka aż do obojczyka ze skorą.
Oraz jeździłem z moją byłą busem.
what are we to do with an elf ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem