Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
elo
mam brata 15 lat , rocznikowo 16
ostatnio jednemu ziomkowi wysyłał niecałego grama paczkomatem
nr tel. na słupa, mail tak samo
, niestety paczkę złapali , na monitoringu jest jego twarz, co może mu za to groźić
ma kuratora rodzinnego (nie z jego winy) oraz jeden wyrok w zawiaszach (nie pamiętam na ile) za oszustwo internetowe na chyba 300zł, jaką taktyke może wybrać, aby nie ponieść konsekwencji.
  • 3675 / 608 / 1
Powiedzieć że nie wiedział co jest w paczce która nadawał?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1463 / 379 / 13
Albo, że to nie on na tym zdjęciu :ojeju:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
20 lutego 2024Retrowirus pisze:
Powiedzieć że nie wiedział co jest w paczce która nadawał?
a co ma wymyśleć , skąd miał tą paczke

ja w sumie pomyślałem że zrobić taki myk że jakiś typ go zaczepił , powiedział że ma chorą nogę i poprosił żeby mu paczke nadał i że za to 50zł dostał , dobra obrona ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.