LSZ

Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 827 / 3 / 0
Re: LSZ
Nieprzeczytany post autor: emerx »
blablab pisze:
istu pisze:
ok. 10 godzin temu doświadczyłem kompletnej utrty ego na jakieś 40 minut. polaczonego z jebitnym bad tripem
A jak ni ma ego, to kto ma bad tripa?
Sorry ale on nie umarł więc o co chodzi? :D Utrata ego i bad trip? Czemu nie? Pewne doświadczenia nie muszą być miłe. ;-)
Miej dystans
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Nie no, domyślam się jak to mogło wyglądać. W sumie nie doświadczyłem podobnych akcji, albo nie pamiętam- raczej to, bo zauważyłem, że wspomnienia wielu doświadczeń "z poza ego", zwłaszcza tych najcięższych, są w stanie wrócić po długim czasie od tripa. Tylko ja tak mam? Czasami idę ulicą, albo leżę sobie w łóżku i jakiś bliżej nieokreślony bodziec, myśl są w stanie przywołać jakąś posiekaną scenę. Czasami wiem z którego tripa ona pochodzi, czasami nie.
istu pisze:
fajne jest to, jak sekwencje zdjęć się powtarzają - resetował mi się mózg
pętlalala, ciekawym jak to prezentuje się z zewnątrz : D
Ostatnio zmieniony 25 października 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 708 / 6 / 0
Można podczas LSZ zapalić mj albo synt kanab?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 299 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: DzonLon »
Pozwalam
  • 677 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: DivideaD »
no, skoro już wiadomo, że LSZ istnieje i obok al-lada to legalny lizergamid to jakbyście tego porównali do prawdziwego kwacha oraz do AL-LAD?
delikatny jestem na zwale.
  • 3898 / 239 / 13
Przecież już pisali nie raz ;).

Moim skromnym zdaniem najbliżej LSD z legalnych rzeczy jest LSA.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 677 / 1 / 0
zjadłem dwa kartony po 150 każdy. ładowało się to wszystko półtora godziny. działanie było bardzo łagodne, wejście delikatne dla ciała, wszystko lekko oddychało, nieznaczna poprawa kolorów oraz muzyki, cevy na granicy widoczności.

Definitywnie za mała dawka, nie ekonomiczna jest dla mnie ta substancja niestety. Trwało to wszystko z 6-7h po czym znudzony zarzuciłem benzo i poszedłem spać. umysł trzeźwy prawie całkowicie.

pozdroł
  • 374 / 14 / 0
jak ma sie al-ad do LSZ , ktore daje mocniejsza psychdelele i jest bardziej zblizone do LSD ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 15 / 0
przeszukaj ten albo tamten wątek, a znajdziesz bardzo szczegółowe porównania.
Król Jest Tylko Jeden
  • 677 / 1 / 0
kapitanxsova pisze:
jak ma sie al-ad do lsz , ktore daje mocniejsza psychdelele i jest bardziej zblizone do lsd ?
wszyscy twierdzą, że al-lad.

od siebie dodam, że lsz jest słabe i dalej mu do kwasowego kopa niż bliżej.
i btw, przeszukuj trochę wątek, co chwila jakiś zagubiony koleżka (w tym ja) pyta o podobne rzeczy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.